در دانشگاه سیستان‌وبلوچستان
همایش بین‌المللی «جایگاه سیستان در گستره تمدن اسلامی» برگزار می‌شود
همایشعلیرضا حیدری نسب، دبیر همایش بین‌المللی جایگاه سجستان(سیستان) در گفت‌وگو با ایکنا از سیستان‌وبلوچستان گفت: این همایش که به دو زبان (فارسی و انگلیسی) طراحی شده در روز دوشنبه، اول خردادماه، در دانشگاه سیستان‌وبلوچستان برگزار می‌شود.
 
وی ادامه داد: به‌منظور برنامه‌ریزی برای چگونگی برگزاری و تقسیم کارهای مرتبط با این همایش، دبیرخانه همایش ین‌المللی جایگاه سجستان(سیستان)، در هفته گذشته جلسات متعددی از جمله با هیئت رئیسه، معاونان پشتیبانی و پژوهشی دانشگاه سیستان‌وبلوچستان، برگزار کرد.
 
دبیر همایش بین‌المللی جایگاه سجستان(سیستان) با اشاره به برخی دشواری‌هایی که طی 10ماه اخیر دبیرخانه همایش، با آن مواجه بوده است، افزود: تا کنون قریب به 100مقاله و چکیده مقاله از داخل و خارج از کشور به دبیرخانه همایش، در رشته‌ها و محورهای مختلف مرتبط با فرهنگ تاریخی سیستان ارسال شده است. 
 
حیدری نسب افزود: کار داوری مقالات، توسط داوران و اساتید مجرب، در مراحل پایانی قرار دارد، از طرفی، این رویداد مهم علمی‌ و فرهنگی در نوع خود کم‌نظیر بوده و به همین خاطر، نیازمند همکاری هرچه بیشتر از سوی سایر نهادها و ارگان‌ها در این زمینه هستیم.
 
وی محورهای این همایش را شامل جغرافیای سجستان از آغاز اسلام تا عصر حاضر، گرایش‌ها و مذاهب سجستانیان (فقهی، کلامی و مواردی نظیر آن)، مفاخر علمی سجستان از آغاز اسلام تا دوره معاصر، میراث علمی مکتوب سجستانیان در حوزه علوم اسلامی، قرآن، سنت‌ و عترت در هنر و ادب سجستانیان، مواضع و اقدامات سجستانیان در ارتباط با ثقلین و آینده‌پژوهی سجستان در تمدن نوین اسلامی، مطرح کرد.