ایجاد شبکه تشکیلاتی هوشمند و فراگیر از اقدامات حکومتی امام صادق(ع) بود

شهادت امام صادق ع

حجت‌الاسلام رضا دیلمی، معاون فرهنگی تبلیغی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان در گفت وگو با ایکنا از گلستان به مناسبت شهادت امام صادق(ع) به سیره اخلاقی و عملی این حضرت اشاره کرد و گفت: امام صادق( ع) مرد علم و دانش و مبارزه بود ایشان در حوزه نشر معارف اسلامی و در عرصه مبارزه با طاغوت و استکبار زمان و مبارزه با انحرافات مجاهدت‌های فراوانی داشت.

معاون فرهنگی تبلیغی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان تصریح کرد: یکی از ابعاد سیره زندگی آن حضرت در کنار جایگاه علمی و نشر معارف اسلامی ایجاد تشکیلات دینی بود یک شبکه منسجم تبلیغاتی در تمام اقصی نقاط جامعه دینی به همراه شاگردان نقش مهمی را در نشر معارف دینی و اسلامی داشتند.

حجت‌الاسلام دیلمی‌ با بیان‌اینکه شبکه‌سازی،‌ جبهه سازی در سیر تمدنی جزو مهمترین مولفه‌ها بوده که جامعه دینی باید بدان توجه ویژه داشته‌ باشد، گفت: داشتن یک تشکیلات منسجم همدل با عقلانیت و برنامه دقیق و هوشمند می‌تواند در مقابل جنگ ادارکی و شناختی روانی دشمن تاثیرگذار باشد.

معاون فرهنگی تبلیغی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه ایجاد شبکه تشکیلاتی هوشمند و فراگیر در برابر خط رسانه‌ای دشمن از اقدامات حکومتی امام صادق(ع) بود، ادامه داد: باید بستری فراهم کنیم که بتوانیم براساس منویات مقام معظم رهبری در حوزه جامعه پردازی و ایجاد شبکه تبلیغاتی و تبیین گفتمان انقلاب اسلامی و دستاوردهای نظام با توجه به سیره امام صادق(ع) در مباحث تربیتی تحول آفرین باشد.

حجت‌الاسلام دیلمی گفت: اگر این شبکه بتواند گره‌های ذهنی مردم را که توسط نظام استکباری و نظام طاغوت ایجاد شده باز کرده و پاسخ مطلوبی به خواسته‌های مردم بدهد قطعا دشمن در میدان رزم و جنگ شناختی و ادراکی شکست خواهد خورد.

معاون فرهنگی تبلیغی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان به منویات مقام معظم رهبری در بحث جهادتبیین اشاره کرد وگفت: امروز اگر ولی جامعه صحبت از جهادتبیین می‌کند باید این موضوع درصدر اولویت‌های نهادهای انقلابی و دینی قرار بگیرد، لذا امروز دشمن اتحاد مردم و همدلی مردم و انسجام اسلامی را هدف قرار داده و به دنبال این است که بین مردم، امامت و ولایت فاصله ایجاد کند اینجاست که نقش جهادتبیین، نقش اقناع، نقش شبکه سازی و جبهه سازی به خصوص در حوزه بانوان به عنوان ارکان تربیتی جامعه و ارکان تربیتی منابع انسانی بسیار اهمیت دارد.

وی نقش نوجوانان به عنوان موتور پیشران انقلاب اسلامی و طلایه داران حرکت سیر تمدنی بسیار مهم دانست وگفت: مؤلفه‌های مهمی در قرآن است که تبلیغ و تبیین کردن آن در سبک زندگی مردم یک وظيفه و تکلیف است، لذا سبک زندگی قرآنی باید در جامعه ایجاد امید کند و بتواند در جامعه حاج قاسم ها و باکری ها پرورش دهد.