امام جمعه رامیان:
حضور خدام رضوی باعث تقویت روحیه و نشاط معنوی جامعه شد

حجت الاسلام ابراهیمی فرد امام جمعه رامیان در جمع خدام رضویبه گزارش ایکنا ازگلستان، حجت‌الاسلام علی‌اصغر ابراهیمی‌فرد، امام جمعه رامیان در دیدار با خدام و خادمیاران رضوی با حضور جمعی از طلاب و مبلغین شهر که روز گذشته، 7 خردادماه در دفتر امام جمعه رامیان برگزار شد، ضمن تبریک دهه کرامت گفت: حرکت و حضور خدام در استان گلستان و شهرستان‌ها باعث تقویت روحیه مردم و نشاط معنوی جامعه شد و در شرایط کنونی بسیار حائز اهمیت است.

حجت‌الاسلام ابراهیمی‌فرد با اشاره به برنامه‌های فرهنگی دهه کرامت در این شهرستان اظهار کرد: حضور خادمان با توجه به علایق مردم به امام رضا‌(ع) در راستای شناساندن کرامات این امام و حضرت معصومه‌(س) به مردم موجب ایجاد نوعی فضای فرهنگی توٱم با معنویت در شهر می‌شود.

امام جمعه رامیان با بیان اینکه حضور مردم در این مراسم‌ها ضمن افزایش پویایی و کیفیت برنامه‌ها در انتقال مفاهیم آموزه‌های دینی به نوجوانان تأثیر بسزایی دارد، گفت: با توجه به هجمه فرهنگی و فضای مجازی قابل نفوذ دشمن، سیره ائمه اطهار و امام هشتم‌(ع) می‌تواند فرهنگ غالب در این عرصه‌ها شود.

حجت‌الاسلام ابراهیمی‌فرد پیروی از اهل‌بیت(ع) را حقیقت استمرار راه پیغمبر اکرم(ص) و موجب سعادت بشری دانست و گفت: نباید تنها به یکسری مناسک دینی اکتفا کنیم و در بیان معارف اهل‌بیت(ع) و تربیت جامعه نیز نیازمند همت و تلاش مضاعف هستیم.

وی گفت: باید تلاش کنیم پیوند ناگسستنی با ائمه اطهار(ع) داشته باشیم و بتوانیم ویژگی‌هایی که امام رضا(ع) از حامیانش انتظار دارد را به بهترین شکل داشته باشیم و با این ویژگی‌ها مورد پذیرش امام عصر(عج) قرار بگیریم.

همچنین در پایان جلسه از امام جمعه و مبلغین فعال، توسط خدام رضوی تجلیل شد.