تغییر سبک زندگی جامعه ایرانی هدف دشمن است

احسان اهنگر

به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی مازندران، احسان آهنگر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، 25 تیر ماه در مجمع عمومی و همایش مدیران مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی قرآن و عترت مازندران، اظهار کرد: دشمن به یقین رسیده است با تغییر سبک زندگی جامعه ایرانی که برگرفته از دین اسلام است، راه برای به زانو درآمدن جمهوری اسلامی ایران هموار خواهد شد.

وی افزود: این مجمع به بهانه هم‌افزایی و تعامل بیشتر میان مؤسسات قرآنی شکل گرفت و این شبکه عظیم قرآن در استان نیازمند چنین برنامه‌هایی است.

آهنگر تصریح کرد: امروز همه دستگاه‌های اجرایی استان در راستای ترویج فرهنگ قرآنی باید تمام توان خود را به میدان بیاورند.

وی عنوان کرد: مطالبه فعالان قرآنی از دستگاه‌های اجرایی باید همین امر باشد و در رأس باید سه دستگاه ارشاد، تبلیغات اسلامی و آموزش و پرورش تلاشی مضاعف داشته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه باید شاهد جریان‌سازی رویدادهای قرآنی در استان با برگزاری برنامه‌های متنوع و منسجم باشیم، خاطرنشان کرد: سند راهبردی توسعه فعالیت‌های قرآنی هنوز شکل اجرایی و نهایی به خود نگرفته و باید با کمک تمامی دستگاه‌های متولی این امر مهم محقق شود.

وی ادامه داد: استان مازندران دیار علویان باید در امور قرآنی یک استان پیشاهنگ در کشور باشد و این امر با توجه به ظرفیت‌های قرآنی استان، شدنی است.

آهنگر گفت: برگزاری دوره و کارگاه آموزشی و نیز شناسایی فعالان و تشکل‌های فرهنگی قرآنی در دستور کار قرار دارد.