پوستر نخستین جشنواره «میثاق« در سوادکوه رونمایی می‌شود

محمود تنها دبیر جشنواره میثاق

محمود تنها، دبیر جشنواره «میثاق» در سوادکوه، در گفت‌و‌گو با ایکنا مازندران گفت: نخستين جشنواره فرهنگی و هنری «ميثاق» و يادمان بيستمين یادواره شهدای منطقه كسليان سوادكوه با همکاری دستگاه‌های فرهنگی استان لاله خيز مازندران برگزار می‌شود.

وی افزود: انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در قالب هنر به نسل‌های آینده، بسیار رساتر و کاربردی‌‌ خواهد بود.

تنها تصریح کرد: جشنواره «میثاق» که با زبان فرهنگ و هنر در مقوله ایثار و شهادت است و با به‌کارگیری جلوه‌های ویژه فرهنگ و هنر، یک اتفاق و رویداد مهمی خواهد بود که فرهنگ ایثار و شهادت را به تصویر خواهد کشید.

دبیر جشنواره «میثاق» خاطرنشان کرد: آیین رونمایی پوستر نخستین جشنواره «میثاق» در گلزار شهدای روستای پیرنعیم سوادکوه» با حضور جمعی از مسئولان و خانواده‌های شهدا و مردم در روز تاسوعا برگزار می‌شود.