جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان
بخشی از موفقیت‌های نظام حاصل فعالیت‌های جهاددانشگاهی است

محمد مؤذنی، رئیس دانشگاه شیرازمحمد مؤذنی، رئیس دانشگاه شیراز در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اشاره به تنوع و گستردگی خدمات و فعالیت‌های جهاددانشگاهی به عنوان تجلی‌گاه علم، ایمان و عمل، گفت: جهاددانشگاهی در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، اشتغال (به‌ویژه در زمینه توسعه مشاغل خانگی)، انتشارات، افکارسنجی و خبرگزاری خدمات ارزنده و شایان توجهی داشته است.

وی افزود: بدون تردید بخشی از دستاوردها و موفقیت‌های نظام جمهوری اسلامی در بیش از چهار دهه گذشته حاصل فعالیت‌های جهادگران جهاددانشگاهی در سراسر کشور بوده است.

مؤذنی با اشاره به بهره‌مندی از دستاوردهای جهاددانشگاهی در سطح کشور و استان، گفت: مهم‌ترین کار برای استفاده هرچه بیشتر از دستاوردهای جهاددانشگاهی به‌ویژه در حوزه پژوهش کاربردی‌تر شدن پژوهش‌ها در این نهاد از یک طرف و استفاده هر چه بیشتر مدیران و صاحبان بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی از این دستاوردها از سوی دیگر است.

رئیس دانشگاه شیراز با بیان اینکه جهاددانشگاهی با ایمان، امید، اعتماد به جوانان می‌تواند الگوسازی در پیشرفت دانش‌بنیان کشور داشته باشد، افزود:‌ به‌کارگیری جوانان به‌ویژه دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها در مجموعه‌های پژوهشی جهاددانشگاهی اعم از پژوهشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها، مراکز، مؤسسات، سازمان‌ها و شرکت‌های تحقیقاتی وابسته به جهاددانشگاهی بهترین روش برای ایجاد روحیه امید و نشاط در جوانان است.

وی همچنین چنین اقدامی را زیباترین جلوه و نماد اعتماد جهاددانشگاهی به جوانان در توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان در اقصی نقاط کشور دانست و بر ضرورت توجه به این موارد تأکید کرد.