مسابقات سراسری قرآن دانش‌آموزی در کرمانشاه آغاز شد

سلمان محمدی آموزش و پرورش استان کرمانشاه

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه امروز در نشست خبری با اشاره به آغاز مسابقات سراسری قرآن کریم دانش‌آموزی در کرمانشاه با بیان اینکه تربیت دانش‌آموزانی در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران و رساندن به مرتبه‌ای که زمینه‌ساز ظهور امام زمان(عج) باشند، مأموریت و هدف غایی وزارت آموزش و پرورش است، اظهار کرد: مسابقات قرآن دانش‌آموزی فرصتی برای کشف استعداد‌های قرآنی فراهم می‌کند و زندگی جمعی را به دانش‌آموزان می‌آموزد.

وی با اشاره به میزبانی استان کرمانشاه در این دوره از مسابقات، افزود: برگزاری مسابقات در بخش پژوهشی دختران و پسران به استان کرمانشاه محول شده و افتتاحیه مسابقات ویژه پسران امروز و اختتامیه این مسابقات روز دوشنبه برگزار خواهد شد.

محمدی بیان کرد: در بخش دختران نیز مسابقات روز سه‌شنبه آغاز و مراسم اختتامیه این مسابقات روز جمعه برگزار می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصریح کرد: ۱۱۲ هزار نفر در استان کرمانشاه برای این مسابقات ثبت‌نام کرده‌اند که ۵۶ هزار نفر در مسابقات حضور یافتند و از این تعداد ۲۵ نفر به مرحله کشوری راه یافتند.

وی در پایان با اشاره به ظرفیت‌های استان برای میزبانی رویداد‌های کشوری، گفت: درخواست شده تا اجلاسیه نماز سال آینده به میزبانی استان کرمانشاه برگزار شود و نحوه برگزاری این دوره از مسابقات قرآن دانش‌آموزی در این تصمیم بسیار مهم است.