بیانیه جامعه قرآنی فارس در پی حادثه حرم شاهچراغ(ع)

حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع)به گزارش ایکنا از فارس، در پی حادثه تروریستی 22 مردادماه 1402 حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) و برگزاری مراسم تشییع باشکوه شهدای این حادثه با حضور اقوام مختلف ملت ایران، جامعه قرآنی فارس بیانیه قدردانی صادر کرد.

در این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون

نپندارید که  شهیدان راه خدا مرده اند بلکه زنده به حیات ابدی شده اند و در نزدیک پروردگارشان متنعم خواهند شد. (آل عمران، آیه 169)

جامعه قرآنی استان فارس ضمن عرض تسلیت به مناسبت وقوع مجدد حادثه تروریستی در حرم حضرت شاهچراغ(ع) و تسلیت به خانواده‌های معظم شهدای این حادثه تروریستی و نیز آرزوی سلامتی برای مجروحین برخود واجب می‌داند از حضور پرشور مردم فهیم شیراز در مراسم تشیع شهدای عزیز و نیز از ملت بزرگوار ایران که به جهت ابراز همدری مراسم یادبود شهدا را برگزار کردند و یا در راستای محکوم کردن حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ(ع) تجمع داشتند ویا با صدور بیانیه با مردم داغدار و دلسوخته شیراز ابراز همدردی کرده و نسبت به عاملان این حادثه تروریستی اعلام انزجار کرده‌اند، تشکر و قدردانی کند.

همچنین جامه قرآنی استان ضمن تشکر از نیروهای امنیت حرم که سریع وارد عمل شده و تمام تلاش خود را در جهت حفظ جان زوار عزیز داشته‌اند، از قهرمان ملی برادر فرزاد بادپا نهایت  قدردانی را داشته و از خداوند متعال برای این بزرگ مرد و خانواده محترمشان سلامتی و طول عمر با عزت مسئلت می‌کند.

جامعه قرآنی استان فارس ضمن بیعت مجدد با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) اعلام می‌دارد گوش به فرمان رهبر فرزانه حضرت امام خامنه‌ای(دامت برکاته) بوده و پایدارتر از قبل از ارزش‌های انقلاب و اسلام محافظت و پاسداری خواهد کرد.

در پایان جامعه قرآنی استان مردم شریف ایران را به بصیرت و اتحاد دعوت کرده و با تأکید بر آیه شریفه 191 از سوره مبارکه بقره «فتنه را ازقتل بدتر داشته است».

والسلام علیکم و رحمت‌الله برکاته