یادمان زنده‌یاد قیصر امین پور
فراخوان شانزدهمین جشنواره ملی شعر «در کوچه آفتاب» منتشر شد

فراخوان شانزدهمین جشنواره ملی شعر در کوچه آفتاببه گزارش ایکنا از خوزستان، حمید بهداروندی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گتوند در جمع خبرنگاران از برگزاری شانزدهمین جشنواره ملی شعر «در کوچه آفتاب» یادمان قیصر امین پور خبر داد و گفت: فراخوان این جشنواره ملی با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گتوند و انجمن شعر این شهرستان منتشر شده است. 

وی درباره محورهای موضوعی این جشنواره شعر اظهار کرد: محور‌های جشنواره شامل انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، نقش زنده یاد قیصر امین پور در شعر و ادبیات معاصر فارسی، تاثیر مقاومت و ایثار در رشد و اعتلای آفرینش‌های ادبی، تأثیر شعر «قیصر امین پور» بر ادبیات کودک و نوجوان و خلق اشعار خلاقانه و نوآوری برای سنین کودک و نوجوان هستند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گتوند، اهداف این جشنواره را گسترش فرهنگ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، تلاش جهت شناخت ویژگی‌های علمی و ادبی زنده یاد «قیصر امین پور» و شناسایی شاعران و پژوهشگران ملی به منظور رشد و اعتلای خلاقیت‌ها و آفرینش‌های ادبی آنان عنوان کرد و گفت: شانزدهمین جشنواره ملی شعر «در کوچه آفتاب» ۸ آبان در گتوند برگزار می‌شود.

بهداروندی درباره ارسال اثر به این جشنواره گفت: هر شاعر می‌تواند در هر بخش از جشنواره حداکثر سه اثر خود را به دبیرخانه جشنواره به نشانی اینترنتی darkoocheaftab@gmail.com و یا آثار خود را به همراه فرم موجود در فراخوان تکمیل و به نشانی خوزستان، گتوند، جاده اصلی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گتوند ارسال کنند.