اجتماع مردمی بیعت با امام عصر(عج) در بیرجند برگزار شد

حجت‌الاسلام محمد صادق کفیل،  پژوهشگر و مدرس مهدویتبه گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه خبری بسیج خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام محمدصادق کفیل، پژوهشگر و مدرس مهدویت، شب گذشته، سوم مهرماه در اجتماع مردمی بیعت با امام عصر(عج) که همزمان با سالروز آغاز امامت مهدی موعود(عج) در میدان ابوذر شهر بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: بحران هویت در کشور ما از چالش‌های اصلی بوده چون هویت‌ها مجازی است و هر کسی از عنوان و اعتبارش کسب هویت می‌کند.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم برای ظهور امام عصر(عج) قدم برداریم باید خواسته امام را بر خواسته خود مقدم بداریم و گام اول کسب هویت از امام است، گفت: زیارت عاشورا به ما یاد داد وقتی می‌گویی یا صاحب‌الزمان فقط امام عصر(عج) را صدا نزن بلکه از امام خود کسب هویت کن و بگو من بزرگم، جایگاه و شخصیت دارم، لذا جایگاه من این است که یا حسین بگویم.

این پژوهشگر و مدرس مهدویت بیان کرد: دغدغه امام عصر(عج) فرج است و ما می‌خواهیم خواسته امام زمان(عج) را عملی کنیم. لذا، امام می‌فرماید اگر یکدل و یکرنگ شدید فرج من به تأخیر نمی‌افتد. مهدوی بودن یعنی از امام هویت گرفتن، خواسته امام را بر خواسته خود ترجیح دادن، عاشق یکدیگر بودن و انس گرفتن با دیگران که همه شهدا، ایثارگران و احیاگران دین با این صفات به میدان جنگ رفتند و جان دادند تا به‌طور طبیعی جامعه رشد بیشتری داشته باشد.