رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل:
اکرام سالمندان در دستور کار قرار دارد

اکرام سالمنداندکتر هادی میرزایی رئيس دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفت‌وگو با ایکنا از سیستان‌ و بلوچستان اظهار کرد: احترام به سالمندان در کشور ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید با این افراد با حسن نیت، عزت و احترام برخورد شود.

وی ادامه داد: افراد مسن و سالمند چه زن و چه مرد در استان سیستان‌ و بلوچستان از جایگاه ویژه‌ای در بین خانواده‌ها برخوردارند و همواره با احترام از آن‌ها یاد می‌شود و وجود ایشان را مایه خیر و برکت برای جامعه می‌دانند.

رئيس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: سالمندان به عنوان بزرگان جامعه، حق بزرگی برگردن یکایک ما دارند چراکه آن‌ها جوانی و عمر خودشان را برای بزرگ کردن فرزندان گذاشته‌اند، بر این اساس در هفته گرامیداشت سالمندان، اکرام آنها در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی زابل قرار گرفته است.

میرزایی اضافه کرد: ویزیت رایگان سالمندان در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، برگزاری کلاس‌های آموزشی در سطح مساجد، عیادت و دلجویی از سالمندان، توزیع مکمل و آموزش تغذیه به سالمندان، توزیع ماسک، کنترل فشارخون  و قند خون سالمندان در سطح پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت و مواردی از این قبیل، در دستور کار مراکز  تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل قرار گرفته تا در هفته سالمند به‌ منظور اکرام سالمندان عزیز در منطقه سیستان انجام شود.