جلسه اندیشه‌ورزان قرآنی دهه ۶۰ برگزار شد + عکس

جلسه اندیشه‌ورزان قرآنی دهه ۶۰ در فرهنگسرای قرآن

به گزارش ایکنا، در راستای برگزاری سلسه جلسات اندیشه‌ورزان قرآنی دهه ۶۰، جلسه‌ای دیگر از این اساتید و پیشکسوتان قرآنی و مدیران ارشد امور قرآنی کشور در فرهنگسرای قرآن برگزار شد.

این جلسه با حضور مهدی قره‌شیخلو و یوسف افراش از مدیران سابق امور قرآنی کشور، علی قربانی و مجید رحمیت از اساتید و حقوقدان، سعید زکی‌لو، رئیس فرهنگسرای قرآن، امیر رستمی، قاری و محقق و استاد دانشگاه، حسن تفکری مؤلف کتب قرآنی، یونس باقری، پژوهشگر و مترجم قرآن، محبوب مهرنواز از اساتید قرآنی حوزه و اصغر بیگدلی، پژوهشگر قرآنی همراه بود.

طی این جلسه پیرامون موضوعات و مفاهیم آیات حیاتبخش قرآن کریم، ضرورت بکارگیری آموزه‌های قرآنی در زندگی فردی و اجتماعی، چرایی دوری نسل جوان و نوجوان از محافل و جلسات قرآن، ضرورت جذابیت و ایجاد نشاط در این محافل و بررسی راهکاری مطلوب برای ارتقای کیفیت و کیفی‌بخشی این محافل بحث و تبادل نظر شد.

جلسه اندیشه‌ورزان قرآنی دهه ۶۰ در فرهنگسرای قرآن

فرهنگسرای قرآن در خیابان قزوین، نرسیده به سه‌راه‌ آذری، نبش خیابان شهید کاظمی قرار دارد.