مجلس تصویب کرد
تکلیف دولت برای استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی جهت داخلی‌سازی خدمات

مجلس شورای اسلامی

به گزارش ایکنا، نمایندگان در جلسه علنی صبح امروز، سه‌شنبه 23 آبان، مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با بند (د) ماده 99 اصلاحی لایحه مذکور با 176 رأی موافق، 4 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 221 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
 
بر اساس بند(د) ماده 99 اصلاحی لایحه مذکور: «در راستای رفع گلوگاه‌های فناورانه دستگاه‌های اجرایی و داخلی‌سازی اقلام راهبردی موضوع ماده (1) قانون جهش تولید دانش بنیان مصوب31/2/1401 و اجرای طرح‌های پیشران، دستگاه‌های اجرایی مکلفند با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و با استفاده از ظرفیت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی و سایر ظرفیت‌های قانونی، اقدامات لازم جهت داخلی‌سازی حداقل هر سال ده درصد( %10) از کالاها و خدمات راهبردی موضوع ماده (1) قانون مذکور مورد نیاز بخش خود را با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و جهاددانشگاهی درصورت احراز توانمندی این شرکت‌ها و مؤسسات در تأمین کالا و خدمات موصوف توسط وزارتخانه ذی‌ربط، به عمل آورند.
 
آیین‌نامه اجرایی این بند ظرف سه ماه پس از لازم‌الاجراء شدن این قانون توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با همکاری سازمان تهیه می‌شود و به تصویب هیئت وزیران می‌رسد.