تجمع مردم اردبیل در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

حمایت از مردم غزهبه گزارش ایکنا، به نقل از اداره کل تبلیغات اسلامی، اهالی استان اردبیل از اقشار مختلف، ۲۲ آبان‌ماه، تجمع خودجوشی را در حمایت از مردم غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در برگزار کردند.

در این تجمع خودجوش که در محوطه بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی برگزار شد، اقشار مختلف مردم استان اردبیل به ویژه کودکان، نوجوانان، زنان و مردان غیرتمند دیار دارالارشاد سبلان با سر دادن شعارهای ضد استکباری سعی کردند تا حمله به بیمارستان‌ها و مراکز غیرنظامی را در غزه محکوم کرده و از جوامع بین‌المللی بخواهند تا به جنایات رژیم صهیونیستی پایان دهند.

علاوه بر اردبیل، در سایر شهرهای استان به ویژه کادر بهداشتی و درمانی اعم از بیمارستان‌های پارس‌آباد، خلخال و اردبیل با برگزاری تجمعات اعتراض‌آمیز کشتار کودکان، زنان و مردان بی‌دفاع را در سرزمین مردم غزه و فلسطین محکوم کردند.