خراسان‌شمالی آمادگی کامل برای میزبانی مسابقات قرآن دارد
خراسان‌شمالی آمادگی کامل برای میزبانی مسابقات قرآن داردبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، محمدرضاحسین نژاد، استاندار خراسان‌شمالی امروز در نشست خبری‌ چهل و ششمین مسابقات سراسری قرآن کریم که به میزبانی خراسان‌شمالی در بجنورد برگزار می‌شود، اظهارکرد: مسابقات قرآن در بجنورد از ۹ آذرماه با حضور۳۵۶ شرکت‌کننده شامل ۲۰۹ نفر برادر و ۱۴۶ خواهر آغاز و تا ۱۸ آذرماه ادامه دارد.
وی ادامه داد: نهم آذرماه افتتاحیه این مسابقات در هتل داریوش برای برادران برگزار می‌شود و ۱۸ آذرماه نیز اختتامیه این آیین با حضور متسابقین، داوران و قاریان بین المللی برپا می‌شود.
وی با بیان اینکه ۱۱شرکت کننده از خراسان‌شمالی در این مسابقات حضور دارند، افزود: قاریان بین‌المللی در حاشیه برپایی این مسابقات از شنبه ۴ آذرماه در سطح استان در محافل قرآنی مختلف شرکت کرده و اجرای برنامه داشته‌اند.
وی با بیان اینکه اکنون استان در همه بخش‌های آمادگی کامل را داشته و امیدواریم به خوبی حق میزبانی از نخبگان قرآنی را ادا کنیم، گفت: تمامی تمهیدات لازم برای برگزاری مسابقات ملی قرآن در استان از جمله مکان برگزاری برای خواهران و برادران، محل‌های اسکان و پذیرایی و سایر موارد اندیشیده شده است.
حسین نژاد خاطرنشان کرد: این رویداد ملی فرصتی برای معرفی ظرفیت‌ها و پتانسیل استان است که باید در اطلاع رسانی آن نیز تلاش کنیم.
وی افزود: خراسان‌شمالی در بخشی از زیر ساخت‌ها ضعیف است اما با توجه به هم‌افزایی و مشارکت‌ سازمان‌ها و ارگان توانایی برگزاری چنین رویداد‌هایی را دارد.
وی با بیان اینکه در این مسابقات ۲۳ داور خواهر و ۲۷ داور برای برادران در نظر گرفته شده است، افزود: مسابقه سراسری قرآن کریم در بخش‌های مختلف اذان، دعاخوانی، حفظ ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن برپا می‌شود.