«گره کور» به جشنواره عمار افتاد

جشنواره عمار

محسن اسلام‌زاده، مستندساز در گفت‌و‌گو با ایکنا با بیان اینکه در جشنواره فیلم عمار دو فیلم دارد، گفت: در چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار دو فیلم «گره کور» و «میراب» را دارم. مستند «میراب» بارها پخش شده اما «گره کور» برای اولین بار است که به نمایش عمومی در می‌آید.

وی افزود: موضوع «گره کور» درباره بحث خصوصی‌سازی است و ریشه‌یابی می‌شود چرا شاهد برخی شکست‌ها در این رابطه هستیم. در این میان موضوع پرونده  واگذاری پالایشگاه کرمانشاه، ماشین‌سازی تبریز و آلومینیوم المهدی مورد توجه قرار می‌گیرد.

اسلام‌‌زاده ادامه داد: نویسندگی این کار را محمود عظیمی بر عهده داشته و مهدی انصاری نیز آن را تهیه کرده است. این مستند 55 دقیقه‌ای در؛ کرمانشاه، تهران، بندرعباس و تبریز جلوی دوربین رفته است. فیلمبرداری «گره کور» سال 1400 انجام شده و مراحل فنی آن نیز دو ماه پیش به پایان رسید. فرم این سریال روایت محور بود و روایت را هم خود بر عهده دارم.

این مستندساز درباره کار جدید خود چنین توضیح داد: اخیراً فیلمبرداری مستند «بهشت کوچک من» را در لبنان به پایان برده‌ام و هم‌اکنون مونتاژ آن را انجام می‌دهم. در این مستند روایت پدر و پسری را شاهدیم که در نقطه صفر مرزی لبنان و رژیم صهیونیستی زندگی می‌کنند. موضوع در این فیلم محور مقاومت است.

وی در پایان خبر خود آورده است: تمام تصاویر این مستند بلند تولیدی است. این کار قرار است در آینده نزدیک رونمایی شود.