جنبش نُجَباء: پاسخی قوی، سریع و ناگهانی خواهیم داد

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جنبش نجباء، جنبش مقاومت اسلامی نجباء با صدور بیانیه‌ای به شبیخون هوایی اشغالگران به نیروهای حشد الشعبی در القائم و جرف النصر واکنش نشان داد.

در این بیانیه آمده است: مقاومت اسلامی عراق به‌گونه‌ای موضع خواهد گرفت و چنان پاسخی خواهد داد که دل‌های اهل ایمان را آرام کند.

جنبش نجباء در بیانیه خود تصریح کرد: این حمله بار دیگر دروغ بودن ادعای حضور مستشاری نیروهای آمریکایی در عراق را نشان داد.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: ماهیت نیروهای آمریکایی، رزمی ـ استعماری است. افزون بر این، سفارت شرور آمریکا نیز یک پایگاه نظامی است؛ لذا مطالبه تعطیلی‌اش، خواسته به‌حق و مستدل ماست.

نجباء در بیانیه خود تأکید کرد: به اذن خداوند متعال پاسخ به این حمله، قوی و سریع و ناگهانی خواهد بود و عملیات ما تا اخراج آخرین سرباز ارتش اشغالگر ادامه می‌یابد.