توطئه‌های دشمنان را با جهاد تبیین خنثی کنیم
حجت الاسلام رضا نوری، امام جمعه بجنوردبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت الاسلام رضا نوری، امام جمعه بجنورد در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه بجنورد با اشاره به برنامه‌های دشمنان برای تضعیف باورهای دینی جوانان، اظهار کرد: اکنون دشمنان با صنعت فیلم سازی، فضای مجازی و رسانه‌ها بر علیه ایران فضاسازی می‌کنند که ما نیز باید با جهاد تبیین این توطئه‌ها را خنثی کنیم.
 
وی ادامه داد: همه کسانی که تریبون و یا ظرفیت اطلاع رسانی دارند باید این مهم را در دستور کار خود قرار دهند.
 
نوری با بیان اینکه امام خمینی فرمودند که رژیم صهیونیستی باید از بین برود، گفت: با همین تدبیر امامین انقلاب، امروز همه جوانان این پیام را دریافت کرده‌اند و این امر به معنای موفقیت امامین انقلاب است.
 
وی با اشاره به شهادت امام جعفر صادق (ع)، اظهار کرد: در زمان این امام بزرگوار، هجمه‌های فرهنگی خیلی زیادی اتفاق افتاده بود که امام صادق (ع) در مقابل آن‌ها دو راهبرد داشت که یکی از آن‌ها تبلیغ و تبیین دین اسلام و پاسخگویی به شبهات بود.
 
نوری بیان کرد: راهبرد دوم امام جعفر صادق (ع) مبارزه با طاغوت بود که ملت ایران نیز از ابتدای شکل‌گیری انقلاب، مبارزه با طاغوت را در دستور کار قرار داد و امروز قدرت پیدا کرده است.
 
وی گفت: امروز اسرائیل بر سر انجام «وعده صادق» تنبیهی شد که نقطه عطفی برای همه جهان شد، سیلی‌ که به رژیم صهیونیستی زده شد، قدرت ایران را نمایان کرد.