آیین بزرگداشت شهادت رئیس‌جمهور در دانشگاه لرستان برگزار شد + عکس

آیین بزرگداشت شهادت رئیس‌جمهور در دانشگاه لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه لرستان، آیین بزرگداشت شهادت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و همراهانش، با سوگواری دانشگاهیان و سخنرانی حجت‌الاسلام مصطفی مهدوی، معاون تعلیم و تربیت سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان در مسجد سایت مرکزی حضرت فاطمه‌زهرا(س) دانشگاه لرستان برگزار شد.

این آیین عصر سه‌ شنبه، یکم خردادماه با مداحی و سوگواری و سینه‌زنی دانشگاهیان استان لرستان به‌ویژه دانشگاهیان دانشگاه لرستان برگزار شد و دانشگاهیان در غم از دست‌دادن رئیس‌جمهور محبوب و انقلابی، شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و هیئت همراه ایشان، اشک ریختند و به سینه‌زنی پرداختند.

در این آیین که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزار شد، حجت‌الاسلام مصطفی مهدوی، معاون تعلیم و تربیت سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان با بیان اینکه ویژگی‌های بارز رئیس جمهور شهید و همراهان ایشان، ارادت به امام رضا(ع) و ولایتمداری بود، اظهار کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های برجسته شهید آیت‌الله رئیسی، طهارت و پاکی و خصوصیت وَرَع ایشان است، به گونه‌ای که حتی یک نقطه خاکستری در زندگی ایشان وجود ندارد و زندگی ایشان، پاکی و سلامت است.

مهدوی اضافه کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های شخصیت شهید رئیسی، فعالیت شبانه‌روزی و خدمت بدون وقفه و پرهیز از تنبلی و سستی بود؛ زندگی رئیس‌جمهور شهید سراسر خدمت صادقانه به انقلاب اسلامی و مردم است.