تأکید مفتی استرالیا بر همبستگی مسلمانان و مسیحیان

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری الوطنیه لبنان، شیخ ریاض الرفاعی، مفتی جدید استرالیا، در سخنانی گفت: ما بخشی از بافت ملی اسلامی ـ مسیحی استرالیا هستیم و با تمام قدرت تلاش می‌کنیم تا از اتفاقاتی که قبلاً برای ایجاد اختلاف بین دو طرف روی داده، عبور کنیم. 

الرفاعی با اشاره به نقش حرفه‌ای مسئولانه‌ای که کارشناسان رسانه‌های لبنانی و عرب در استرالیا داشتند، گفت: به‌عنوان امام سابق مسجد در استرالیا برای بیش از 15 سال، مسئولیت‌های بزرگی را بر عهده داشته و در طول این سال‌ها در ملبورن، آدلاید و سیدنی فعالیت‌ کرده‌ام.

وی افزود: این فعالیت‌ها مسئولیتی بوده است که بر دوش ما قرار دارد و باید انجام شود. من مفتی همه مسلمانان استرالیا هستم و نماینده یک گروه خاص نیستم.

مفتی استرالیا در خصوص نگاه خود به نقش جامعه اسلامی لبنان و به طور کلی مسلمانان در استرالیا، گفت: جامعه لبنانی استرالیا بسیار بزرگ است و منطقه وسیعی در این کشور را در بر می‌گیرد. به همین دلیل باید نوعی یکپارچگی بین آن‌ها وجود داشته باشد. ما با تمام اعضای این جامعه در ارتباط هستیم و برای حل مشکلات آن‌ها تلاش می‌کنیم.

شیخ ریاض الرفاعی در تاریخ 9 مارس گذشته به عنوان مفتی کل استرالیا انتخاب شد. 

وی متولد طرابلس است و تحصیلات دینی خود را در این شهر به پایان رساند و از سال 1984 به عنوان امام و خطیب مسجد فعالیت خود را آغاز کرد تا اینکه در سال 2009 به استرالیا رفته و در آنجا به فعالیت‌های دینی و تبلیغی خود ادامه داد.