به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجتالاسلام علی مرادی امام جمعه شاهیندژ امروز 14 خرداد در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی که در مسجد امام جعفرصادق(ع) شاهیندژ برگزار شد، گفت: شجاعت، استقامت و پایداری حضرت امام در برهه کنونی نیز زبانزد است به طوری که در مقابل ظلم و جور رژیم طاغوت و ستم کشورهای خارجی به معنای واقعی کلمه ایستادگی کرد.
وی با بیان اینکه در طول تاریخ اسلام روحانیت منشاء تحول بودهاند، اضافه کرد: این بار نیز یک روحانی سادهزیست بدون اینکه منبع مالی و لشکر میلیونی داشته باشد مقابل دشمن ایستاد و موفق شد چون توانسته بود مردم را با خود همراه کند.
امام جمعه شاهیندژ در ادامه اقشار مختلف مردم اعم از پیر و جوان، کسبه، دانشگاهی، نخبه و ... را سرمایههای امام خمینی برای تحول آفریدن در کشور دانست، ادامه داد: در نهایت نیز با تکیه بر قدرت مردم انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و تاکنون نیز با سکانداری مقام معظم رهبری و با سربلندی به حیات خود ادامه داده است.
حجتالاسلام مرادی در ادامه مردمداری را یکی از مهمترین و بهترین ویژگیهای حضرت امام دانست و اضافه کرد: حضرت امام خصوصیات خوب بسیار زیادی داشتند ولی اعتماد ایشان به مردم و بها دادن به ملت باعث شد که در بین ملت و قلب آنها نفوذ کند.
امام جمعه شاهیندژ سالروز رحلت امام خمینی را یکی از تلخترین خاطرات ملت دانست و ادامه داد: در آن روز همه ملت ایران یکپارچه میگریست ولی خوشبختانه حضور رهبری فرزانه در راس نظام باعث شد که این درد تا حدودی التیام پیدا کند و تسکین خاطر ایجاد شود.
وی ضمن ابراز خشنودی از اینکه اقشار مختلف مردم امروزه از روحیه ولایتمداری برخوردار هستند و برای تحقق آرمانهای انقلاب ایستادهاند، اضافه کرد: تا وقتی که چنین تفکر و روحیهای داریم انقلاب اسلامی در مقابل انواع آسیبها مصون خواهد ماند.