حجت‌الاسلام علی عباسی:
مشکلات کشور ناشی از دشمنی دشمنان و کم‌کاری برخی مسئولان است

علی عباسی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعه المصطفی شامگاه سه‌شنبه ۱۵ خردادماه طی سخنانی در مراسم بزرگداشت ارتحال امام راحل و شهدای خدمت که در مسجد المهدی(عج) اراک برگزار شد، با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی میراث امام راحل است، اظهار کرد: به تعبیر رسای رهبر معظم انقلاب، این انقلاب بدون نام و یاد خمینی کبیر در هیچ جای دنیا شناخته شده نیست. نظامی که امام راحل به بشریت ارائه نمود، نظام مبتنی بر عدالت و معنویت است که در واقع بزرگترین میراث ایشان هم محسوب می‌شود و این الگو به لطف الهی و با حضور گسترده مردم به ثمر نشست و به جهانیان عرضه شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اکنون نظام جمهوری اسلامی از چنان اقتداری برخوردار است که دشمن جرئت عکس‌العمل در مقابل عملیات صادق به خود نداد و امروز ما این عزت و اقتدار را مدیون امام و یاران ایشان و به خصوص شهدای والامقام انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم و مدافع وطن هستیم، ضمن این که باید یادی کنیم از شهدای خدمت از جمله شهید رئیسی عزیز که با خدمت صادقانه خود در قلوب ملت ایران یاد و خاطره اش برای همیشه نقش بسته است.

استاد جامعه المصطفی العالمیه بیان کرد: بزرگ‌ترین میراث امام راحل، انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است که در میان ما امانت است و تمام ملت و دلبستگان امام و نظام در عالم باید از این میراث به درستی نگهبانی و حراست کنند.

وی همچنین تاکید کرد: نظام اسلامی سنگر‌های کلیدی جهان را فتح کرد و این مهم با امید، ایمان و اعتماد به نفس مردم ایران محقق شد و مهم این است که ما این مسیر تمدن‌ساز را به خوبی ادامه دهیم و همچنان پشتیبان ملت‌های مظلوم عالم همچون ملت ستمدیده فلسطین باشیم.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به مشکلات کنونی کشور گفت: وجود پاره‌ای از مشکلات ناشی از دشمنی دشمنان و برخی ریشه در کوتاهی بعضی از مسئولان دارد که باید در این زمینه به دنبال اصلاح امور باشیم و البته از امیدآفرینی در کشور غفلت نکنیم همان طور که شهید رئیسی نیز به دنبال تقویت امید در جامعه با خدمت رسانی صادقانه بود.

وی در پایان افزود: رئیس جمهور شهید حتی یک بار هم از ناامیدی صحبتی نکرد بلکه همواره با امید با مردم سخن گفته و در جامعه امیدآفرینی می‌کرد.