در خرم آباد
۶۳ مجموعه مردمی برای مشارکت در «میهمانی غدیر» اعلام آمادگی کردند

مسلم رضاییپور، دبیر ستاد مردمی جشن میهمانی سه کیلومتری عید غدیر در خرمآبادمسلم رضایی‎پور، دبیر ستاد مردمی جشن میهمانی سه کیلومتری عید غدیر در خرم‎آباد در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، در تشریح جزئیات این جشن گفت: ستاد مردمی جشن غدیر در خرم‎آباد طی فروردین‌ماه امسال شکل گرفت و تاکنون چهار جلسه در این راستا تشکیل شده است.

وی از اعلام آمادگی 63 مجموعه مردمی برای شرکت در جشن بزرگ عید غدیر خم خبر داد و افزود: این مجموعه‌ها شامل مواکب، هیئت‌های مذهبی، گروه‌های جهادی، خانواده‌ها هستند که در محورهای اطعام، پذیرایی ساده، توزیع شربت و شیرینی، جهاد تبیین، حجاب و عفاف، ایثار و شهادت، کودک و نوجوان، قرآنی، بازی و سرگرمی مشارکت خواهند داشت.

رضایی‎پور ضمن دعوت از مردم برای مشارکت در این جشن میهمانی غدیر که همزمان با عید سعید غدیرخم در بلوار شورا (شهید سیدنورخدا موسوی) برگزار خواهد شد، اظهار کرد: در نظر داریم پویش‌های «اطعام غدیر» و «حمل و نقل» نیز در قالب این جشن بزرگ راه‌اندازی شود.

دبیر ستاد مردمی جشن میهمانی سه کیلومتری عید غدیر در خرم‎آباد با اشاره به تشکیل 14 کمیته در ستاد مردمی جشن میهمانی سه کیلومتری عید غدیر در خرم‎آباد، اظهار کرد: از مهمترین این کمیته‌ها می‎توان به کمیته امنیتی ـ انتظامی، هیئت‌های مذهبی، مواکب حسینی، قرآن، بانوان، هیئت رزمندگان، روابط عمومی، کارگران، اصناف و بازاریان، بازنشستگان، نماز و پارکینگ‌ اشاره کرد.