کتاب «ایستاده در غبار» روانه بازار شد

کتاب ایستاده در غبارمحمد برخوردار، مدیر ادبیات و تاریخ دفاع مقدس اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، از چاپ کتاب «ایستاده در غبار» به‌عنوان اولین کتاب این استان در زمینه جهادگران سلامت در حوزه تغسیل و تدفین اموات کرونایی خبر داد و گفت: تاکنون یک کتاب با چنین موضوعی در کشور کار شده که بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

وی بیان کرد: کتاب ایستاده در غبار به نویسندگی لیلا گودرزیان‌فر، نویسنده جوان همدانی و با مصاحبه‌گری عاطفه ابرار پیراسته خبرنگار ایکنا انجام شده است که علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به کتابفروشی «آوای کتاب» در همدان و یا به‌صورت مجازی این کتاب را خریداری کنند. 

برخوردار با بیان اینکه این کتاب از سوی انتشارات حماسه ماندگار چاپ و روانه بازار شد، تصریح کرد: با توجه به اینکه این کتاب با موضوع جذاب و جدیدی انتخاب شده و با قلمی ساده و روان به رشته تحریر در آمده است انتظار می‌رود مورد اقبال قرار بگیرد.


بیشتر بخوانید:


وی با اشاره به اینکه تلاش می‌شود با حمایت از نویسندگان نوقلم از ایده‌ها و سبک نگارش آن‌ها در نوشتن کتاب استفاده کرد، افزود: این کتاب اولین اثر در حوزه سلامت است که با هدف ثبت و ضبط ایثار و فداکاری مردم همدان و با تأکید رهبر معظم انقلاب در این زمینه نگاشته شده است‌.

برخوردار با اشاره به اینکه کار تألیف این کتاب در ایام شیوع کرونا و در سال 1400 انجام شد، گفت: یک نسخه از این کتاب بعد از تألیف و کسب مجوز به چاپ رسید که در صف انتشار با تیراژ بالاتر قرار گرفت و در خردادماه امسال برای عرضه به مخاطبان روانه بازار شد.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «در لحظات اول، نفس کشیدن در محیط غسالخانه آن هم با آن همه پوشش برایم سخت بود. گرمای نفسم به صورتم می‌خورد، عینکم بخار می‌کرد و به سختی می‌شد اطراف را دید، چاره‌ای نبود باید تحمل می‌کردم. 

در این فضای غبارآلود کرونایی در خط مقدم ایستاده بودم. مرگ بازیچه دستانم شده بود، قطرات عرق از سر و صورتم جاری می‌شود و حتی نمی‌توانستم آن را پاک کنم. چند لحظه از حضورم در آن محیط نگذشته بود که فهمیدم مهمان داریم، مهمانی که باید پاکیزه می‌شد تا به دیدار معبودش برود... .»