یادواره شهدای ارتش در شهرستان سلسله برگزار شد

یادواره شهدای ارتش در سلسلهبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، نخستین یادواره 30 شهید ارتش جمهوری اسلامی ایران شهرستان سلسله با حضور حجت‌الاسلام هبت‌اله هاشمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان، محمد مختاری‌فر، مشاور عالی فرماندهی نزاجا، فرماندهان و پرسنل لشکر 84 پیاده لرستان، فرماندار و مدیران سلسله و جمعی از خانواده شهدا و ایثارگران امروز، 22 خردادماه در حسینیه سپاه الشتر برگزار شد‌.

حجت‌الاسلام هبت‌اله هاشمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان در این یادواره شهدا، با گرامیداشت نام و یاد همه شهدا به‌ویژه شهید جمهور و همراهانش، گفت: شهرستان سلسله 300 شهید تقدیم انقلاب کرده است.

وی شهدا را الگو خواند و افزود: از روزی که امام حسین(ع) به شهادت رسید، الگوهای ایثار و شهادت برای شیعیان طراحی شد.

هاشمی با گرامیداشت یاد و خاطره 30 شهید ارتش شهرستان سلسله و بیان اینکه شهدای ارتش اولین مدافعان انقلاب اسلامی هستند، اظهار کرد: برگزاری یادواره‌ها فرصتی برای تبیین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشناسازی نسل امروز با اهداف، آرمان‌ها و راه شهدا است.  

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با اشاره به اینکه نیروهای ارتش جمهوری اسلامی همیشه مظلوم و در عین حال مقتدر، با کفایت و با تدبیر بوده و همه‌جوره پای انقلاب هستند، همه شهدا را الگو خواند و گفت: نخستین کنگره شهدای ارتش در شهرستان سلسله در ذیل برگزاری دومین کنگره شهدای استان لرستان برگزار شد.