در دهه اول محرم؛
نظارت بهداشتی بر استحصال ۴ تن گوشت نذری در نهبندان

نظارت بهداشتی بر گوشت نذری در نهبندانبه گزارش خبرگزاری ایکنا از خراسان‌جنوبی، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی استان، محسن آهنی،رییس شبکه بهداشت نهبندان افزود: اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی نهبندان بر ذبح، کشتار و استحصال گوشت دام‌های نذری هیات‌ عزاداری، نظارت‌های بهداشتی و شرعی را اعمال کردند.

 آهنی گفت: اعمال نظارت‌های بهداشتی و شرعی بر دام‌های نذری عزاداران حسینی در دهه اول محرم انجام شد تا گوشتی سالم و حلال، مصرف عزاداران امام حسین (ع) شود.

وی افزود: اکیپ‌های نظارت بهداشتی و شرعی در دهه اول محرم الحرام با حضور در آشپزخانه ها، تکایا و مساجد بر روند ذبح شرعی و بهداشتی دام‌های نذری نظارت داشتند.

رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان گفت: اعمال نظارت بر ۹۶ راس دام سبک و سنگین و استحصال بیش از چهار هزار کیلوگرم گوشت سالم، بهداشتی ماحصل تلاش شش بازرس بهداشتی و دو دامپزشک و یک نفر ناظر ذبح شرعی در شهرستان نهبندان بود.