حجت‌الاسلام موسوی‌‌درچه‌ای بیان کرد:
آنچه در عزای حسین(ع) همیشگی است + فیلم
موسوی درچه ایحجت‌الاسلام و‌المسلمین سیدمحمدجواد موسوی‌درچه‌ای؛ مدرس و قاری بین‌المللی قرآن کریم در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا با اشاره به حدیث نبوی مشهور به حدیث ثقلین گفت: پیامبر اکرم(ص) در این حدیث به دو ثقل اکبر یعنی قرآن و اهل بیت(ع) اشاره می‌کنند. معمولاً به بخشی از این حدیث کمتر توجه می‌شود و آن تأکید بر جدانشدنی بودن قرآن و ائمه هدی(ع) است. لذا در عرصه عمل نیز باید به این دو ثقل توأمان نظاره کرد.
 
وی ادامه داد: به این فرمایش رسول خدا(ص) نباید به عنوان توصیه نگاه کرد، بلکه ایشان در ازای این دو یادگار ارزشمندی که از خود به جا گذاشتند، انتظاراتی از امت اسلامی دارند و بیان می‌کنند این دو تا وصول به من در کنار حوض کوثر از یکدیگر جدا نمی‌شوند و این جمله بدان معناست که باید هر جا سخنی از ذریه پاک آن حضرت به میان می‌آید قرآن نیز جزئی از آن باشد.

بیشتر بخوانید:


موسوی‌درچه‌ای تصریح کرد: در برگزاری مجالس ویژه محرم و صفر و محافل عزای حسینی با وجود آنکه طی چند سال اخیر شاهد توجه ویژه به امر تلاوت قرآن هستیم، همچنان در بسیاری از مجالس حسینی، مغفول است و باید با الگوبرداری از دیگر محافل، اوقاتی را به برپایی کرسی‌های تلاوت قرآن اختصاص دهند.
 
این قاری بین‌المللی افزود: خوشبختانه جامعه قرآنی و آنهایی که با قرآن انس و الفت بیشتری دارند، به این امر توجه می‌کنند و در این ایام با برگزاری محافل انس با قرآن، اهتمام ویژه‌ای به تلاوت و استماع عزاداران به آیات نورانی قرآن دارند. مدر همین راستا چندین سال است در مسجد صدوق واقع در شهرری به برگزاری احیای قرآنی شب عاشورا اقدام کرده‌ایم.
 
{$sepehr_media_3524387_400_300}
 
وی تأکید کرد: شخص اباعبدالله‌الحسین(ع) بر امر احیای قرآنی اصرار داشتند و مبتکر چنین سنتی وجود امام حسین(ع) است که براساس یک نقل مشهور به سبب انس بیشتر با قرآن حتی از دشمن شبی را مهلت می‌گیرند تا خود و یارانشان بیشتر به راز و نیاز با خداوند پرداخته و قرآن تلاوت کنند.
 
موسوی‌درچه‌ای با اشاره به مراسم سوگ‌نشینی قاریان قرآن در شب سوم شهادت امام حسین(ع) که هرساله در منزل برادران موسوی‌بلده؛ پیشکسوتان قرآنی برگزار می‌شود، تأکید کرد: برگزاری چنین مراسمی الگوی مناسبی برای رواج این سنت حسنه در جریان برگزاری مراسم عزای حسینی است.