فردا ادارات و بانک‌های تهران و البرز تعطیل است

به گزارش ایکنا، دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت‌ اعلام کرد: با تصمیم دولت فعالیت مراکز دولتی در ۱۳ استان کشور در روز چهارشنبه ۱۷ مردادماه از ساعت ۶ تا ۱۰ است و ادارات استان‌های تهران و البرز نیز با توجه به شرایط جدید تعطیل است.

در پی افزایش شدید دمای هوا و تداوم گرما و به منظور حفظ سلامتی هموطنان و مدیریت مصرف انرژی، فعالیت همه مراکز دولتی و بانک‌ها در ۱۳ استان کشور (به جز مراکز خدمات امدادی و اورژانسی) در تاریخ چهارشنبه ۱۷ مرداد از ساعت ۶ تا ۱۰ خواهد بود و استان‌های تهران و البرز نیز به علت شرایط جدید تعطیل است (به جز مراکز خدمات امدادی و اورژانسی).

همچنین دورکاری برای کارکنانی که به خاطر شرایط جسمی امکان حضور در محل کار ندارند، بلامانع است.

۱۳ استانی که ساعت کاری آنها از ساعت ۶ تا ۱۰ است شامل سمنان، قم، خوزستان، مازندران، گلستان، خراسان رضوی، کرمان، فارس، بوشهر، یزد، مرکزی، سیستان و بلوچستان و کرمانشاه است.