بازدید مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از ایکنا
حجت‌الاسلام محمد احمدزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در بازدید از خبرگزاری ایکناحجت‌الاسلام محمد احمدزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در بازدید از خبرگزاری ایکنا، ضمن بزرگداشت سالگرد شهید صارمی و تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران در ثبت وقایع و انعکاس حقایق تلاش می‌کنند و خون شهید صارمی راهی را باز کرد که خبرنگاری به معنای واقعی کلمه دیده شود و امید است این راه ادامه یابد.
 
وی افزود: در گذشته تاریخ‌نگاران ثبت وقایع می‌کردند و امروز خبرنگاران هستند که وقایع را لحظه به لحظه ثبت می‌کنند و تاریخ دیداری و شنیداری کاملی را شکل می‌دهند.
 
 احمدزاده بیان کرد: البته در این میان رسانه‌های مغرضی هم هستند که تلاش دارند تاریخ را آنگونه که هست انعکاس ندهند، اما تلاشگرانی در این عرصه مجاهدت می کنند تا حقایق را همانگونه که هست ثبت و به جامعه اطلاع‌رسانی کنند.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در پایان از تلاش صادقانه خبرنگاران که در جهت ثبت وقایع و انعکاس آن به افکار عمومی تلاش می‌کنkد قدردانی کرد.