رادیو قرآن در جمع دانش‌آموزان + عکس
پخش ویژه‌برنامه «طلیعه» به مناسبت بازگشایی مدارس از رادیو قرآنبه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی شبکه رادیویی قرآن، صبح امروز یکشنبه اول مهر و همزمان با بازگشایی مدارس، برنامه «طلیعه» با تدارک بخش‌های مختلف و جذاب، به‌صورت زنده و مستقیم از مدرسه قرآنی آیات در منطقه 12 شهر تهران به‌روی آنتن رادیو قرآن رفت.
 
این برنامه با تلاوت آیة‌الکرسی از سوی محمدسجاد مکرمی، قاری نوجوان این مدرسه آغاز و در ادامه نیز بخش اخبار قرآنی طلیعه با اجرای محمدرضا حسین‌اشتهاردی دیگر دانش‌آموز مدرسه قرآنی آیات به سمع شنوندگان رسید.
 
حضور محمدرضا مسیب‌زاده، مشاور وزیر و دبیر كمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن در محل استودیو مستقر در این مدرسه، از رویدادهای دیگر این برنامه بود و به‌ مناسبت آغاز سال تحصیلی، دقایقی با مجری این برنامه به گفت‌وگو نشست.
 
مسیب‌زاده در بخشی از صحبت‌های خود، شور، هیجان و انرژی دانش‌آموزان در اولین روز از سال تحصیلی جدید را وصف‌نشدنی خواند و گفت: این دانش‌آموزان، چند خوبی را همراه هم دارند. هم دانش‌آموز هستند و هم فعالیت‌هایشان مزین به قرآن است و هم اینکه اکثر آن‌ها قاری و حافظ هستند و این اتفاق بسیار مبارکی است.
 
همچنین در این برنامه، ساعت 7:30 صبح، مسیب‌زاده زنگ اولین روز از سال تحصیلی جدید را به صدا درآورد و از دیگر بخش‌های این برنامه می‌توان به زنگ آسمانی (ویژه اولین روز از ماه مهر و بازگشایی مدارس)، تلاوت یک صفحه قرآن از سوی رسول محمدزاده، مؤسس مدرسه قرآنی آیات و گزارش از دبیرستان دخترانه شاهد میثاق و گفت‌‌وگو با نخبگان قرآنی اشاره کرد.