انجمن حقوق بشر بحرین حمله به سازمان بهداشت اسلامی در لبنان را محکوم کرد

به گزارش ایکنا، در این بیانیه آمده است:‌ انجمن حقوق بشر بحرین حملات مکرر نظامی اسرائیل به اعضای دفاع مدنی لبنان که آخرین بار در روز جمعه 4 اکتبر 2024 (13 مهرماه) انجام شد را محکوم می‌کند.
 
این انجمن در ادامه بیانیه آورده است: جنگنده‌های دشمن صهیونیستی روز جمعه به گروه دفاع مدنی لبنان که در حال جست‌وجوی شهدا و مجروحان در ضاحیه جنوبی بیروت بودند حمله کردند. آنها همچنین به مرکز دفاع مدنی سازمان بهداشت اسلامی لبنان در روستای خربة سِلم واقع در جنوب لبنان حمله کرده و آمبولانس‌های دفاع مدنی را که در محوطه بیمارستان مرجعیون در جنوب لبنان بودند هدف قرار دادند که منجر به شهید و مجروح شدن تعدادی از اعضای دفاع مدنی شد.
 
انجمن حقوق بشر بحرین تأکید کرد: جنایات مکرر اسرائیل که آشکارا گروه‌های دفاع مدنی و تیم‌های پزشکی را هدف قرار می‌دهد، به سایر جنایات اسرائیل که هر روزه در غزه و لبنان علیه شهروندان و تأسیسیات شهری آنها مرتکب می‌شود و از 7 اکتبر 2023 تا کنون ادامه دارد، اضافه می‌شود و با هرگونه پاسخ بازدارنده توسط نهادهای بین‌المللی بر اساس قوانین بین‌المللی مواجه نشده است.
 
این انجمن بر این باور است که تداوم بی‌اعتنایی رسمی کشورهای عربی و بین‌المللی و سکوت هیئت‌های حقوقی بین‌المللی نسبت به اقرار به جنایات جنگی اسرائیل که همچنان بدون مجازات ادامه دارد، حداقل تسلیم شدن در برابر صهیونیست‌ها برای کشتار دو ملت فلسطین و لبنان محسوب می‌شود و رژیم اشغالگر اسرائیل می‌تواند به کشتار غیرنظامیان و تخریب تأسیسات شهری ادامه داده و به نقض کلی قوانین بین‌المللی جرأت بیشتری پیدا کند.