در سالروز طوفان الاقصی اعلام کرد
بیانیه حزب‌الله: به توانایی خویش برای دفع تجاوز اطمینان داریم

به گزارش ایکنا به نقل از المنار، حزب الله لبنان در این بیانیه به مناسبت نخستین سالگرد عملیات طوفان الاقصی آورده است: این عملیات آثار تاریخی و پیامد‌های راهبردی بر وضعیت کلی منطقه تا زمان محقق شدن عدالت و پایان اشغالگری خواهد داشت تا اینکه سرانجام ملت فلسطین به حق مشروع خود برای داشتن سرزمین آزاد و مستقل و کامل از رود تا دریا (آزادسازی کامل فلسطین از مرز‌ها‌ی رود اردن تا مدیترانه) دست پیدا کند.

حزب الله لبنان مهم‌ترین نکات و محور‌های این بیانیه را به شرح ذیل فهرست کرده است:

نخست: حق کامل ملت فلسطین برای مقاومت در برابر اشغالگری به هر وسیله و ابزار ممکن برای احیای حقوق مشروع خود و پایان دادن به اشغالگری.

دوم: علی‌رغم وحشیگری اشغالگران و تداوم تجاوزات آن‌ها، این رژیم ظالم متجاوز ثابت کرده دارای یک موجودیت شکننده است که بدون حمایت آمریکا توانایی ادامه حیات را نخواهد داشت.

سوم: جایی برای این رژیم صهیونیستی موقت و جعلی در منطقه و تار و پود اجتماعی، فرهنگی و انسانی ما وجود ندارد و این رژیم به سان یک غده سرطانی بدخیم و تهاجمی است که باید از بین برود، حتی اگر این کار زمان زیادی هم طول بکشد.

چهارم: آمریکا و متحدان و ابزارهای آن در جهان و منطقه شریک رژیم اشغالگر در ارتکاب تجاوزات و جنایات آن علیه ملت فلسطین و لبنان و علیه مردم منطقه هستند و مسئولیت کامل قتل، جنایت، بی‌عدالتی و تراژدی‌های وحشتناک انسانی متوجه آن‌ها خواهد بود.

پنجم: ما صلابت و ایستادگی ملت فلسطین و مقاومت دلیرانه آن‌ها را پس از یک سال صبر، استقامت و قهرمانی، علی‌رغم مصیبت‌ها و درد و رنج‌های ناشی از آن، می‌ستاییم.

ششم: ما از قدرت و شجاعت برادران مجاهد خود در جبهه‌های پشتیبانی در یمن و عراق و همچنین تصمیم تاریخی ایران برای حمله موشکی به عمق رژیم اشغالگر در حمایت از مردم فلسطین و لبنان تمجید می‌کنیم.

هفتم: تصمیم حزب الله مبنی بر گشودن جبهه حمایت و پشتیبانی از ملت فلسطین و مقاومت شریف آن در هشتم اکتبر یک تصمیم به حق و از روی عدالت و انسانیت کامل و در عین حال تصمیمی برای دفاع از لبنان و ملت آن بوده است در حالی‌که مقاومت و ملت ما بهایی سنگین و پرهزینه در ساختارهای رهبری، نظامی و مادی پرداخته‌اند و شاهد کوچ اجباری صدها هزار نفر از شهروندان و ویرانی اموال و املاک و ساختمان‌ها بوده‌ایم ضمن آنکه دشمن هنوز هم به تجاوزات بی‌حد و حصر خود ادامه می‌دهد، اما به لطف خدا ما به توانایی مقاومت خود در ایستادگی و دفع تجاوزات و به قدرت ملت بزرگ و مقاوم و صبر و مقاومت آن‌ها تا زوال این رژیم ایمان داریم.