اهدای 163 برگ سند تاریخی به مرکز اسناد و کتابخانه ملی جنوب کشور

سند تاریخیبه گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور، روح‌الله منوچهری، مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور امروز، 16 مهرماه با اشاره به اهمیت نگهداری اسناد تاریخی در مراکز تخصصی با شرایط استاندارد و حفظ آنان برای آیندگان اظهار کرد: 163 برگ سند تاریخی از سوی داریوش نویدگویی، مدیر انتشارات بین‌المللی نوید شیراز مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور اهدا شد.

وی افزود: موضوع این اسناد تاریخی عقدنامه، مبایعه‌نامه، مصالحه‌نامه، ذمه‌نامه، استشهادنامه و ... است که مربوط به بازه زمانی 1256 هجری قمری تا 1310 هجری شمسی است.

مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور گفت: همچنین تعداد 8 فقره پاکت و 30 روگرفت همراه با این اسناد از سوی داریوش نویدگویی به این مدیریت اهدا شد.

منوچهری با اشاره به وجود اسناد فراوان و با ارزش در منازل شهروندان فارس به سبب پیشینه تاریخی و فرهنگی این استان بیان کرد: وجود اسناد تاریخی در این مدیریت کمک شایانی به پژوهشگران و محققان برای انجام پژوهش در زمینه‌های مختلف می‌کند، از این‌رو از تمام خاندان‌ها و شهروندان درخواست می‌کنیم اسناد خود را برای نگه‌داری به این مرکز واگذار کنند.