همدلی کودکان اراکی با کودکان غزه و لبنان

مهدی عبادی، مدیرکل کمیته امداد استان مرکزیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی، مراسم «کودکان همدل» با هدف کمک به کودکان لبنان و غزه با همکاری کمیته امداد و آموزش و پرورش استان مرکزی و با حضور جمعی از مسئولان و دانش‌آموزان، امروز، 25 مهرماه در شهرستان اراک برگزار شد.

مهدی عبادی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی در این مراسم گفت: مدتی است که خواب کودکان لبنان و غزه آشفته شده و برای بسیاری از آنها جنگ و بمباران، ویرانی و خرابی، کابوسی است که شب‌ها رهایشان نمی‌کند.

وی افزود: شادی و امنیت حق مسلم تمامی کودکان است و دوران کودکی باید سرشار از شادی و آرامش باشد، اما این روزها حجم انبوهی از وحشت و ترس از مرگ و از دست دادن خانه، والدین و عزیزان در چشمان کودکان لبنان، غزه و فلسطین آشیانه ساخته است.

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی در ادامه تصریح کرد: دانش‌آموزان و کودکان همدل ایران اسلامی می‌توانند با کمک‌های خود با هر توان و به هر مقدار که باشد با این کودکان همراهی کنند.

عبادی یادآور شد: کمیته امداد استان مرکزی آمادگی دارد با همکاری آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌های اجرایی پویش‌های همدلی را برای کمک به این کودکان مظلوم به‌صورت دوره‌ای برگزار کند.