اندونزی؛ میزبان دومین دوره همایش بین‌المللی قرآنی رسالات‌الله

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی نیشابوری، رئیس مرکز بین‌المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این رویداد گفت: دیپلماسی قرآنی نویدبخش برقراری ارتباطات بین‌المللی با حفظ شرافت و جلالت ملی و دینی است. طنین نوای ملکوتی قرآن‌کریم در محافل و مجالس، پیام همبستگی جهان اسلام را تکرار می‌کند تا عزت و سربلندی به مسلمانان آزاده جهان بازگردد. 

وی تأکید کرد: ایران با گسترش روابط حسنه با کشورهای جهان اسلام که مبتنی بر عزت‌مندی قرآنی است، پنجره‌ای را مقابل جهانیان می‌گشاید که افق بزرگی و شرافت در آن نمایان است. 
رئیس مرکز بین‌المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: اندیشمندان و آزاداندیشان جهان روابط خود را بر مبنای حقانیت کلام وحی برقرار می‌کنند.
 
حسینی نیشابوری با اشاره به نامه‌های مقام معظم رهبری به دانشجویان غرب و دعوت به آشنا شدن و انس با قرآن، تبیین و ترویج پیام قرآن به انسان در بستر دیپلماسی قرآنی را مقدمه تحقق عدالت واقعی و پایان ظلم و ستم دانست و با استفاده از آیات قرآن اولویت‌های مسلمانان را وحدت، تقویت روابط برادرانه و تعاون و تقوی برشمرد.
 

رشد و بالندگی مطالعات قرآنی از مسائل راهبردی در حوزه دیپلماسی قرآنی است

محمد بروجردی، سفیر ایران در اندونزی نیز با تقدیر از عملکرد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای اراده مصمم در جهت تقویت و توسعه دیپلماسی قرآنی در عرصه‌های جهانی گفت: تلاش برای ترسیم فضایی جدید و علمی در گفتمان توسعه دیپلماسی قرآنی، برای دستیابی به فضایی تأثیر گذار بر فرهنگ و سبک زندگی و استفاده از یافته‌های جدید پژوهشی به منظور دستیابی به رشد و بالندگی مطالعات قرآنی یکی از مسائل راهبردی در حوزه دیپلماسی قرآنی است که این مهم توسط مرکز بین‌المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حال اجرا و عملیاتی سازی است.
 
مهیمن اسکندر، وزیر هماهنگ کننده امور اجرایی اندونزی نیز تأکید کرد: قرآن کریم کتاب و منبع جامع معارف الهی است؛ ارائه یک الگوی قرآنی که بتواند مسلمانان را در ادامه زندگی مطلوب و ارتباطی سالم‌تر یاری رساند، یکی از اهداف اصلی دومین دوره همایش بین‌المللی قرآنی رسالات الله است.
 
وی تصریح کرد: بی‌گمان یکی از مهم‌ترین رسالت‌های قرآن کریم در حوزه اخلاق است. فراخوانی گسترده و تأکیدهای مکرر قرآن کریم به سازندگی اخلاقی و تهذیب نفس و ارزش‌های والای انسانی بیانگر جایگاه متعالی اخلاق در میان اهداف قرآن کریم است.
در ادامه، ترسیم چشم‌انداز نظام جمهوری اسلامی ایران در برقراری و اجرای دیپلماسی قرآنی در عرصه بین‌الملل، توسعه و تقویت فعالیت‌های معرفت‌افزایانه قرآنی و معرفی شاخص‌های فرهنگ زندگی قرآنی به عموم جامعه و بهره‌مندی بیشتر عموم جامعه از آیات وحیانی قرآن کریم در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
 
همچنین جزئیات رویدادهای مهم پیش رو از جمله برگزاری چهل و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن، نحوه فعالیت و عضوگیری پارلمان قرآنی جهان اسلام و برگزاری سومین نشست قرآنی تهران بررسی شد.