امام جمعه ارومیه:
نمایندگان مجلس طرح‌های اولویت‌دار آذربایجان غربی در بودجه ۱۴۰۴ را مشخص کنند

سیدمهدی قریشی امام جمعه ارومیهبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه، امروز، ۴ آبان‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه ارومیه گفت: مدیریت شهری ارومیه به فکر حل مشکلات این شهر باشد اگر تغییراتی نیاز است با عقل، منطق و قانونی انجام دهد.

وی افزود: اخیرا در جریان تغییر شهردار، انتظار همه حل و مدیریت مسئله و به تشنج نکشیدن جامعه بود که چنین اتفاقی رخ نداد لذا نیاز است مسئولان مربوطه، مسئله را منطقی و بدون احساسات حل کنند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌ غربی با اشاره به تقدیم بخشی از بودجه ۱۴۰۴ به مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: درآمد سرانه استان از نظر آمار خوب نیست بنابراین مسئولان استانی و نمایندگان مجلس اولویت‌های استانی را مشخص کنند تا بودجه برای این اولویت‌ها هزینه شود.

وی با اشاره به شهادت سیدهاشم صفی‌الدین شخصی که همرزم و همراه سیدحسن نصرالله بود، یادآور شد: رژیم صهیونیستی در مقابل چشم دنیا و با همراهی غرب و آمریکا و برخی کشورهای اسلامی چون به اهدافش نرسیده دست به نسل‌کشی می‌زند لذا با این جنایت‌ها تمدن و فرهنگ مورد ادعای غرب شکست خورده است.

حجت‌الاسلام قریشی با اشاره به اینکه دشمن در میدان جنگ نرم و سخت فعالیت می‌کند، ادامه داد: متاسفانه در فضای مجازی و سینمای خانگی بی‌عفتی و بی‌حیایی، شراب خواری، خیانت زن و مرد، بی‌حجابی و بی‌احترامی به پدر و مادر در حال قبح‌زدایی و عادی‌سازی است بنابراین وزارت فرهنگ و ارشاد باید به این موضوع ورود کند و جلوی این عادی سازی‌ها گرفته شود.