همدلی بانوان کردستانی با مظلومان غزه و لبنان در آستان مقدس هاجر خاتون

جمع آوری کمک های مردمی در هاجره خاتون سنندج

به گزارش ایکنا از کردستان، جمعی از بانوان غیور کردستانی در اقدامی شایسته و خداپسندانه، با حضور در آستان مقدس هاجر خاتون سنندج، ضمن ابراز همدلی عمیق با مردم مظلوم غزه و لبنان، به ندای رهبری مبنی بر حمایت از جبهه مقاومت لبیک گفتند.

این بانوان با اهدای طلا، وجه نقد و سایر کمک‌های ارزشمند، بار دیگر نشان دادند که قلبشان با مردم رنج‌دیده‌ای که در زیر بمباران‌ها و محاصره‌های ظالمانه به سر می‌برند، هم‌نوا است.

این حرکت خودجوش، جلوه‌ای از روحیه ایثارگری، همدلی و انسان‌دوستی مردم ایران، به ویژه زنان شجاع کردستانی است.

برگزاری این گردهمایی در آستان مقدس هاجر خاتون، علاوه بر تجدید میثاق با ارزش‌های اسلامی و انسانی، پیامی روشن به جهانیان ارسال کرد که مردم ایران همواره در کنار مظلومان ایستاده‌اند و از هیچ کمکی دریغ نخواهند کرد.

یادآور می‌شود؛ این مراسم معنوی به همت جبهه فرهنگی، اجتماعی انقلاب اسلامی کردستان و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان برگزار شد.