مردم ۲۸۵ روستا در خراسان‌شمالی زکات پرداخت می‌کنند

شورای زکات خراسان شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌‌شمالی، مهدی الهی راد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌‌شمالی، امروز در جلسه شورای زکات استان که با حضور حجت الاسلام رضا نوری، نماینده ولی فقیه و رئیس شورای زکات استان و اعضای این شورا در محل دفتر امام جمعه بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: مردم خیر و نوعدوست استان در هفت ماه امسال ۲۳ میلیارد و ۸۶۷ میلیون تومان انواع زکات واجب و مستحب و فطریه و کفارات به دبیرخانه شورای زکات خراسان‌شمالی پرداخت کردند.

وی با بیان اینکه از زکات پرداخت شده ۹۹ درصد در امور نیازمندان و یک درصد در امور پروژه‌های عمرانی در استان هزینه شده است، گفت: توزیع جهیزیه، پرداخت کمک هزینه درمانی، توزیع لوازم التحریر،احداث و مرمت و بازسانی منزل مسکونی و پرداخت کمک هزینه معیشت از جمله موارد هزینه کرد زکات بوده است.

 دبیر شورای زکات استان در ادامه به بیان اقدامات دبیرخانه شورای زکات از جمله استفاده از ظرفیت مبلغین در روستا، اجرای همایش ، ارسال پیامک، برگزاری نشست های تخصصی و دیدار با ائمه و... پرداخت. 

گفتنی است، ارائه گزارش هفت ماهه جمع آوری و هزینه کرد زکات در سال جاری، ارائه گزارش میزان تولید و خرید گندم و جو توسط جهاد کشاورزی و بررسی نحوه تبیین جایگاه دبیرخانه بعنوان متولی اصلی جمع آوری زکات برای دستگاه‌ها و عموم مردم از مباحث مطرح شده در این جلسه بود.