استاندار آذربایجان‌شرقی:
دستیابی به وفاق ملی نیازمند وحدت همه اقشار است

بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان‌شرقی، امروز، 13 آبان‌ماه، در آئین نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در دبیرستان فاطمیه تبریز، با بیان اینکه برای دستیابی به وفاق ملی نیازمند انسجام و وحدت همه اقشار و گروه‌ها هستیم، گفت: برای استکبارستیزی باید به‌جای دامن‌زدن به اختلاف در داخل، به انسجام داخلی برسیم و بر مبنای ارزش‌ها و اعتقادات دینی به توسعه، پیشرفت و آبادانی دست یابیم. 

وی با بیان اینکه توسعه دارای ابعاد فردی و اجتماعی است، افزود: اگر به انسجام اجتماعی و پیشرفت، عمران و آبادانی و شکوفایی دانش، علوم جدید و فناوری برسیم، به استکبارستیزی عملی دست‌یافته‌ایم.

سرمست، اضافه کرد: ملت ما در ۴۵ سال گذشته قدم‌های مهمی را برای استقلال، آزادی و تقویت هویت ملی و حفظ تمامیت ارضی و رسیدن به وفاق ملی برداشته‌ است و امیدوارم شما دانش‌آموزان عزیز هم که آینده‌سازان این کشور هستید، با درک صحیح از ضرورت‌های انسجام داخلی و هویت ملی به مرحله‌ای برسید که با توان و اقتدار ملی، گام‌هایی استوار در مسیر استکبارستیزی بردارید.

استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: امروز به نام روز استکبارستیزی نامگذاری شده است و براین‌اساس در کنار مباحث نظری و شعارهایی که ما امروز می‌دهیم، نیاز به رسیدن به استکبارستیزی در سطح عملی داریم.

وی با بیان اینکه اولین سطح تحقق استکبارستیزی در سطح فردی با توسعه فردی آغاز می‌شود، گفت: دانش‌آموزان در مراحل آغازین زندگی و ابتدای مسیر پیشرفت قرار دارند و برای توسعه خودآگاهی و خودمدیریتی قدم برمی‌دارند‌.

سرمست، نقش معلمان در کسب و افزایش مجموعه دانایی‌ها را مورد اشاره قرارداد و افزود: اینکه دانش‌آموز دانایی را از نادانی تشخیص دهد، مهم است و باید بپذیریم ما همه چیز را نمی‌دانیم و باید از توهم دانایی فراتر رویم و آنچه را می‌دانیم، به طور دقیق و با علم به فلسفه آن، بدانیم.

استاندار آذربایجان شرقی، یادآوری کرد: مرحله بالاتر از خودآگاهی، خودباوری است و اینکه انسان بداند با دانسته‌های خود چه نسبتی دارد و کدام یک را به‌عنوان اعتقاد و باور درونی بپذیرد و به‌عنوان راهنمای عمل قرار دهد، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی خودمدیریتی را از دیگر مراحل مهم در رسیدن به مراحل عالی تربیتی دانست و گفت: باید بدانیم نسبتمان با دیگران چیست و ارتباطمان با همسالان چگونه باید باشد و از بین خودشیفتگی و خودباختگی، خودباوری را مبنای مدیریت نقش خود قرار دهیم.