انتقاد مدیر مرکز اسلامی میشیگان از همدستی آمریکا با جنایات اشغالگران

به گزارش ایکنا از عراق، سید باسم الشرع، مدیر مرکز اسلامی الزهرا در ایالت میشیگان آمریکا با اشاره به حوادث جاری در لبنان و فلسطین، گفت: این جنایات مایه شرم بشریت است، زیرا مردم بی دفاع، آمبولانس‌ها و بیمارستانها توسط ارتش رژیم صهیونیستی بمباران می‌شود و جهانی که فریاد آزادی سر می‌دهد، هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد بلکه در این جنایات مشارکت می‌کند.

وی ارتش رژیم صهیونیستی را کثیفترین ارتش جهان دانست که تمام قلدرمآبی‌های آن علیه غیر نظامیان است و جرأت مقابله با رزمندگان مقاومت را ندارد و تأکید کرد: مشکل در تفکر سران آمریکاست که هنوز هم مانند قرون وسطی فکر می‌کنند.

الشرع ادامه داد: رویکرد آمریکایی‌ها و استراتژی تصمیم‌سازان این است که بر اساس استراتژی بی‌نظمی خلاق عمل می‌کنند، چرا که می‌بینند در سایه جنگ و تنش می‌توانند با فروش سلاح فعالیت‌های اقتصادی را گسترش دهند و این یعنی مرگ فروشی.

حجت الاسلام والمسلمین الشرع به رویکرد چینی‌ها اشاره کرد و افزود: این رویکرد بر مبنای سود برای همه پایه‌گذاری شده است، زیرا چین سیطره خود را در جهان از طریق اقتصاد توسعه می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی نمی‌خواهد استراتژی آمریکا تغییر کند، خواستار تجدید نظر در رویکرد و راهبرد آمریکا شد.

الشرع با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ خود علیه غزه و لبنان میلیاردها دلار از مالیات‌دهندگان آمریکایی دریافت کرده است، تأکید کرد: اگر سیاست آمریکا تغییر کند، این رژیم حتی یک دلار هم دریافت نخواهد کرد.