«گعده امین» در آذربایجان‌غربی برگزار شد

«گعده امین» در آذربایجان‌غربیبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی ۲۹ آبان ماه در نشست «گعده امین» اظهار کرد: ایام فاطمیه و سوگواری شهادت حضرت فاطمه(س) را تسلیت عرض کرده و هفته کتاب و کتابخوانی را تبریک می‌گویم، سلسله نشست‌های «گعده امین» به مناسبت سی و دومین دوره هفته کتاب، به منظور معرفی شخصیت کتابخوان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، که علیرغم مشغله‌های گسترده، کتابخوانی حرفه‌ای هستند، در کتابخانه‌های عمومی کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: ایشان، در زمینه کتابخوانی، حرفه‌ای و تندخوان از نظر کیفی و کمی هستند و پس از مطالعه آثار، در حاشیه آن، شرحی بر نقاط قوت و ضعف آن با علم به نکات ادبی، محتوایی، ظاهری و..،  آن می‌نویسند.

معصومی بیان کرد: ظهور فناوری‌های نوین، کتاب همچنان، اثرگذارترین رسانه است، کتابخوانی، رسم معمول هرشب رهبری و خانواده ایشان است و انتظار ایشان از خانواده‌های ایرانی این است که کتابخوانی را در برنامه روزانه زندگی خود بگنجانند؛ زیرا که کتاب، تنها ابزاری است که طی قرون، جایگاه خود را حفظ کرده  و ماندگارترین اثر را دارد؛ چنانچه ایشان فرمودند: «هیچ چیز، جای کتاب را نمی‌گیرد».

حجت‌الاسلام منصور امامی، مدرس، نویسنده و مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت هفته بسیج اظهار کرد: بررسی  مستند غیررسمی ۶، گویای برخی زوایای شخصیت رهبر انقلاب اسلامی و دقت نظر و نکته سنجی حکیم انقلاب در حوزه کتابخوانی هستند؛ منظومه فکری ایشان دارای طرح کلی در حوزه‌های مختلف و در عین حال دارای نکات راهبردی  برای رسیدن به این طرح کلی است.

وی افزود: داشتن قوه متصرفه، لازمه هر هنرمند و نویسنده است و این قوه، تحت تدبیر عقل، منجر به خلق آثاری متفکرانه می‌شود و این نکته همواره مورد توجه رهبر انقلاب قرار دارد.

حجت‌الاسلام امامی بیان کرد: در طول تمدن بشری، قرآن کتابی بی‌نظیر است که قدرت و استعداد تمدن سازی دارد و  مقام معظم رهبری دانش آموخته مکتب اسلام هستند و منظومه فکری ایشان، در راستای تمدن نوین ایرانی اسلامی بوده و عدالت، معنویت و عقلانیت را سه پایه مهم اسلام ناب محمدی می‌دانند؛ و در بحث عقلانیت و فرهیختگی، کتابخوانی، اصلی مهم است.

حسین شرفخانلو، محقق و نویسنده نیز در این نشست اظهار کرد: حضرت آقا، کتابخوان قهاری هستند و چون از دوران کودکی کتابخوان بودند، بخشی از وجودشان شده و حتی ایشان در بحرانی‌ترین شرایط نیز، در حجم بالا مطالعه می‌کنند و اسلام پرچمدار کتابخوانی است و اگر بخواهیم جامعه کتابخوان داشته باشیم باید فرزندانمان را از دوران کودکی با کتاب انس بدهیم.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود فرموده‌اند: «کتاب انقلاب ما، قرآن است» و این نشان از دیدگاه ایشان در مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حکومتی جریان دارد ایشان با تدابیر خود، جامعه را به سمت تمدن نوین ایرانی اسلامی هدایت می‌کنند و پایه گذار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ایشان بودند.

مصطفی قلیزاده علیار، شاعر، محقق و دبیر محفل ادبی هاتف نیز در این نشست اظهار کرد: من حدود ده بار، سعادت دیدار با مقام معظم رهبری را داشتم در دیداری که در سال ۷۴ در جمع نویسندگان با ایشان به تمامی نویسندگان و آثارشان شناخت داشته و مرا با اسم خطاب کرده و با رعایت جنبه علمی و عدالت، درباره آثار، نظر خود را اعلام می‌کردند.

وی افزود: تمامی کارهای ایشان بر مبنای اعتماد و اعتقاد به خداوند متعال است و چون با نیت خالص مطالعه می‌کنند تمامی مطالب به صورت رده بندی شده در ذهن ایشان ماندگار شده است.