مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد گفت: شیعه واقعی به وجود امام زمان(عج) عشق میورزد و شرایط را برای ظهور منجی عالم بشریت آماده میسازد.

به گزارش ایکنا از یزد،
محمود رستگاری، مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد، چهارم آذرماه در جلسه هماهنگی طرح
یاران موعود دانشآموزی گفت: رسالت معلمان زمینهساز ظهور، معرفی امام زمان(عج) و ترویج فرهنگ مهدوی برای قشر نوجوان است.
وی، ایجاد انگیزه برای آشنایی با حضرت ولی عصر(عج) و فرهنگ مهدوی در میان دانشآموزان، پاسخگویی به شبهات مهدوی دانشآموزان و ایجاد بستری در مدارس جهت شناخت موعود را از اهداف اجرای طرح یاران موعود برشمرد و با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ مهدویت، آن را از نیازهای مهم جامعه اسلامی عنوان کرد.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد افزود: شیعه واقعی به وجود امام زمان(عج) عشق میورزد و شرایط را برای ظهور منجی عالم بشریت آماده میسازد.
حمید رستگاری، معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد نیز در این نشست با اشاره به اهمیت پاسخگویی به شبهات مهدوی به معرفی پورتال جامع مهدویت و مدرسه مجازی مهدویت پرداخت.