برگزاری جلسه هم‌افزایی مدیران و موسسات قرآن در اردبیل

جلسه هم افزایی مدیران قرآنیاصغر نامور، کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی اردبیل، در گفتگو با ایکنا از اردبیل، گفت: جلسه هم‌اندیشی و هم‌افزایی مدیران موسسات و خانه‌های قرآنی، ششم آذرماه، با حضور کارشناسان قرآن ستادی در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: هدف از برپایی این نشست هم‌افزایی، بهره‌مندی از نظرات، پیشنهادات و تجربیات مدیران قرآنی و کمک به تقویت روحیه همکاری و همدلی در مسیر ترویج معارف قرآن و عترت و جذب نسل جوان استان به فعالیت‌های قرآنی است.

نامور افزود: قرآن کتاب زندگی و هدایت کننده همه بشریت بوده و نباید صرفا بدون استفاده در طاقچه خانه‌ها بماند، بلکه آیات قرآن به ما راه و رسم زندگی را می‌آموزد و باید از آن بهره برد و باید سبک زندگی قرآنی را در جامعه رواج داد.