برگزاری مراسم یادواره شهدای منطقه مسجد حضرت علی اکبر(ع) در سلماس

برگزاری مراسم یادواره شهدای منطقه مسجد حضرت علی اکبر(ع) در سلماسبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، امروز، ۷ آذرماه، مراسم یادواره شهدای منطقه مسجد حضرت علی اکبر(ع) سلماس همزمان با ایام فاطمیه برگزار شد.

در این مراسم سرهنگ سیدکاظم میرکاظمی‌زاده، فرمانده سپاه سلماس ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه بر ارزشمند بودن بسیج از آغاز انقلاب تا به امروز تاکید کرد و گفت: بسیج یک شجره طیبه و میراث ماندگار حضرت امام خمینی(ره) است که با ظرفیت بالا و روحیه انقلابی که داشت، توانست جنگ هشت‌ساله را با سربلندی پشت سر بگذارد.

وی افزود: بسیج یعنی ولایت‌مداری، استکبارستیزی، عدالت‌طلبی، اخلاص داشتن در هر امری و در راه خداوند جان‌فشانی‌ها کردن است.

فرمانده سپاه سلماس همچنین با اشاره به بيانات اخیر مقام معظم رهبری در روز تاسیس بسیج به فرمان امام خمینی(ره) و چگونگی تشکیل بسیج و راهبردهای آمریکا و کشورهای همسو با آمریکا اشاره کرد.