برگزاری مراسم عزاداری ایام فاطمیه مکتب امام زمان(عج)

حضرت فاطمه (س)جواد مجتهدی، مسئول واحد جلسات مکتب امام زمان(عج) همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان اظهار کرد: مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س)، از امروز، 14 آذرماه به‌مدت سه روز با سخنرانی حجت‌الاسلام حیدری از ساعت ۶:۳۰ تا ۸ در مسجد فاطمیه واقع در خیابان پاسداران با حضور جمعی از پویندگان این مکتب و خانواده‌هایشان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: در این مراسم سیدعلی آقاحسنی، سیدعباس صدرالدینی و محمدمهدی روحی از مداحان اهل بیت(ع) به مداحی می‌پردازند و حضور در مراسم برای عموم آزاد است. 

مجتهدی با بیان اینکه اکنون ۲۰ سال از تأسیس این مکتب در استان می‌گذرد، افزود: در حال حاضر مکتب امام زمان(عج) بیش از سه هزار پوینده دارد که سنین خردسالان زیر ۷ تا 20 سال را دربرمی‌گیرد. 

مسئول واحد جلسات مکتب امام زمان(عج) همدان گفت: پویندگان مکتب امام زمان(عج) سالانه ۱۸۰ جلسه برگزار می‌کنند که این جلسات به‌صورت هفتگی در مساجد، حسینیه‌ها و حتی منازل پویندگان برگزار می‌شود.