در آستانه روز دانشجو
پویش اهدای‌ خون «فرزندان ایران» در خراسان‌ رضوی
پویش اهدای‌ خون «فرزندان ایران» در خراسان‌ رضویبه گزارش ایکنا و به نقل از روابط عمومی سازمان انتقال خون خراسان رضوی، سعید اصغریان، مدیر کل انتقال خون خراسان رضوی اظهار کرد: پویش فرزندان ایران از ۱۰ تا ۱۷ آذرماه در آستانه روز دانشجو (۱۶ آذرماه)، با همکاری سازمان انتقال خون و دانشگاه‌های سراسر کشور و استان خراسان رضوی و به منظور همدلی دانشجویان برای اهدای خون در حال برگزاری است و هدف از برگزاری این پویش تشویق دانشجویان به اهدای خون پویش فرزندان ایران است.
 
مدیر کل انتقال خون خراسان رضوی ادامه داد: مشارکت دانشجویان و جوانان در اهدای خون می‌تواند به جبران کمبود خون در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها آن هم در ایام سرد سال که میزان اهدای خون کاهش می‌یابد، کمک کند.
 
وی با اشاره به کاهش مراجعات به پایگاه های اهدای خون گفت: ‌اکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهر‌های خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد ۶ پایگاه امام رضا(ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، امید و مهر در مشهد و پنج پایگاه در شهر‌های سبزوار، تربت‌حیدریه، نیشابور، قوچان و گناباد استقرار دارند و دو مرکز اهدای خون نیز در شهرستان‌های تربت‌جام و کاشمر فعال هستند.
 
اصغریان افزود: کلیه پایگاه های اهدای خون فعال و چشم های منتظری هستند که فقط با اهدای خون ما، ادامه زندگی برایشان میسر می‌شود و از آنجایی که این اداره کل پشتیبان 64 مرکز بهداشتی و درمانی می‌باشد، مراجعات اهداکنندگان به علت برودت هوا کاهش یافته است و با توجه به نیاز مبرم به خون و فرآورده‌های خونی سالم از همه  مردم مؤمن و خداجوی استان دعوت می‌شود با حضور در پایگاه های اهدای خون ما را یاری کنند. 
 
مدیرکل انتقال خون خراسان رضوی تصریح کرد: خون سالم نیاز ضروری برای تمام افراد به‌ویژه بیماران محسوب می‌شود و مصدومان حوادث ترافیکی، مادران باردار و بیماران تالاسمی، هموفیلی و سرطانی ... نیاز بیشتری به خون و فرآورده‌های خونی سالم دارند. افراد مؤمن ، خیّر و نوع‌دوست در چنین شرایطی بیماران و نیازمندان به خون و انواع فرآورده‌های خونی را تنها نگذارند، بلکه با مراجعه به مراکز انتقال خون باعث برطرف شدن نیاز بیمارستان‌ها و بیماران به‌ویژه افراد مبتلا به تالاسمی، هموفیلی و سرطان شوند.
 
اصغریان بیان کرد: پایگاه‌های فعال اهدای خون در سطح شهر مشهد عبارتند از پایگاه اهدای خون سناباد: انتهای خیابان سناباد جنب مرکز بهداشت استان پایگاه مستقر در حرم مطهر رضوی صحن پیامبر اسلام (ص) جنب ورودی باب الکاظم (ع)، پایگاه امام رضا(ع): میدان تقی آباد - ابتدای خیابان دانشگاه پایگاه شهید مالک رحمتی (امید) : - خیابان شیرازی - نبش شیرازی 3 - مجتمع تجاری اقامتی امید - طبقه منهای 1، پایگاه شهید سلیمانی (میلاد): آزاد شهر - چهارراه میلاد - بین استقلال 2 و 4، پایگاه شهید کریمی: قاسم آباد - چهارراه مخابرات - شریعتی 28، پایگاه مهر: بلوار ابوطالب- نبش ابوطالب 33 به همراه داشتن کارت شناسایی جهت اهدای خون الزامی است.
 
وی گفت: پایگاه امام رضا(ع) و حرم مطهر رضوی در نوبت صبح و عصر و سایر پایگاه‌ها در نوبت صبح آماده پذیرش داوطلبان اهدای خون هستند. ساعت پذیرش پایگاه‌ها در نوبت صبح از 7:45 تا 13:00 و پایگاه امام رضا(ع) و پایگاه حرم مطهر رضوی علاوه بر شیفت صبح در نوبت عصر از 13:30الی 18:45 فعال است. نیاز به همه گروه‌های خونی تأکید شده ضمن اینکه از داوطلبانی که به‌دلیل کمبود امکانات پایگاه‌ها ممکن است مدتی را در انتظار بمانند کمال تشکر را داریم.