۷۷ پژوهشگر برتر در قم تجلیل می‌شوند

به گزارش ایکنا از قم، یعقوب نوروزی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه قم، در نشست خبری که به‌مناسبت هفته پژوهش امروز ۱۸ آذرماه در دانشگاه قم برگزار شد، یکی از مهم‌ترین اهداف هفته پژوهش را تجلیل از فعالان در عرصه پژوهش دانست و گفت: سه شاخصه اطلاع رسانی به موقع، برنامه ریزی و زمانبندی دقیق تشکیل کمیته‌ها و مستندسازی فعالیت‌ها را در انتخاب پژوهشگران دنبال کردیم.

وی ادامه داد: پیش نشست‌هایی برای تشکیل کمیته ارزیابی پژوهش‌های حوزه علوم انسانی و هنر، فنی مهندسی و علوم پایه، پزشکی و فناوری برگزار شد تا با توجه به اسناد بالادستی داوری‌ها عینی و واقعی باشد.

نوروزی اظهار کرد: در راستای مستندسازی فعالیت‌ها اولین اقدام ما ایجاد سایت دائمی همایش استانی در دبیرخانه هفته پژوهش بود، و امیداورم سال آینده تمام مراحل داوری به صورت الکترونیکی انجام شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه قم بیان کرد: ۱۵۵ اثر دریافت شد که ۷۷ اثر توسط کمیته‌های داوری به عنوان آثار برگزیده معرفی می‌شود؛ تعداد شرکت کنندگان در جشنواره هفته پژوهش در حوزه علوم انسانی ۵۸ درصد، فنی و مهندسی ۳۰ درصد، علوم پایه ۸ درصد، سلامت و بهداشت ۶ درصد، علوم پزشکی ۷ درصد، حقوق ۵ درصد، و علوم کشاورزی ۳ درصد بود.

وی در پایان یادآور شد: بیشترین شرکت کنندگان در جشنواره هفته پژوهش مربوط به دانشگاه قم، مرکز رشد دانشگاه قم، دانشگاه صنعتی و آموزش و پرورش است؛ همچنین بیشتری برگزیدگان از دانشگاه قم، آموزش و پرورش و علوم پزشکی هستند.