استاندار یزد:
ترویج کتابخوانی مسیر فرهنگ را هموار می‌کند

انجمن کتابخانه های عمومی یزدبه گزارش ایکنا از یزد،  محمدرضا بابایی، استاندار یزد، ۲۰ آذرماه در نشست شورای کتابخانه‌های عمومی استان یزد گفت: کتابخوانی در گسترش و شکوفایی مسیر علم و تحصیل کودکان بسیار مؤثر است، اما متأسفانه فضای مجازی و عدم استفاده صحیح از این امکانات روز، باعث شده اقشار جامعه از کتاب دور شوند. 

وی ادامه داد: ارگان‌های دولتی و به‌ویژه آموزش و پرورش باید از سنین ابتدایی، کودکان و نوجوانان را با کتاب و کتابخوانی آشنا و همراه کنند و اگر این علاقه از کودکی در خاطره آنها حک شود در وجود آنها می‌ماند و در بزرگسالی هم ادامه خواهد داشت.

استاندار یزد گفت: خوشبختانه در مسئله کتابخوانی همه مدیران استان همراه هستند چون زیربنای همه فعالیت‌ها فرهنگ است و اگر فرهنگ ساخته شود قطعاً بقیه بخش‌ها هم موفق خواهند بود و ترویج فعالیت‌های کتاب و کتابخوانی باید در دستور کار همه بخش‌های جامعه جاری باشد.

بابایی اظهار کرد: مصوباتی که در شورای کتابخانه‌های عمومی استان انجام می‌شود باید ضمانت اجرایی داشته باشد و اینکه فقط بر روی کاغد باقی بماند درست نیست و با توجه به اولین نشست با حضور اینجانب در این شورا باید مصوبات یک به یک بررسی و با مشخص شدن دستگاه و نهاد مرتبط در صورت‌جلسه ثبت شود.

یادآور می‌شود، در این نشست گزارشی از برنامه زنگ کتابخوانی یار مهربان ارائه شد و مسائل مرتبط با راه‌اندازی کتابخانه سیار برای مناطق روستایی و کمتر برخوردار شهرستان‌ها و ساخت و تکمیل کتابخانه‌های در حال بازسازی شهرستان‌های اردکان، مروست و مهریز نیز مطرح و تصمیم‌گیری شد.