سرکوب حامیان فلسطین توسط مقامات مصری

به گزارش ایکنا به نقل از رای الیوم، کمپین فلسطینی برای بایکوت آکادمیک و فرهنگی اسرائیل (PACBI)که بخشی از جنبش تحریم اسرائیل(BDS)  است اقدام مقامات مصری در سرکوب جوانان دانشجوی فلسطینی را محکوم کرد.

این دانشجویان حمایت خود را از دوستان و برادران فلسطینی خود اعلام کرده بودند که در معرض نسل‌کشی رژیم صهیونیستی قرار دارند.

کمپین فلسطینی برای بایکوت آکادمیک و فرهنگی اسرائیل (PACBI)در بیانیه‌ای اعلام کرد: سیاست سرکوب، ارعاب و بازداشت مقامات مصری در خاموش کردن صدای اکثریت قاطع مردم مصر موفق نخواهد بود؛ کسانی که نسل‌کشی اسرائیل را رد می‌کنند و از حق فلسطین و امنیت ملی مصر که ارتباط تنگاتنگی با مقابله با دشمن صهیونیستی دارد، دفاع می‌کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: این کمپین، ممنوعیت استفاده از چفیه فلسطینی در دانشگاه‌های مصر، محدود کردن حق آزادی بیان آن‌ها و جلوگیری از برگزاری تظاهرات در حمایت از ملت فلسطین که در معرض نسل‌کشی رژیم صهیونیستی هستند را محکوم می‌کند. 

در این بیانیه همچنین تأکید شده است: این اقدامات سرکوب‌گرایانه در شرایطی انجام می‌شود که مقامات مصری اجازه داده‌اند تا از بنادر آن‌ها برای انتقال سلاح و تجهیزات نظامی و غیرنظامی به اسرائیل استفاده شود. امری که خلاف تمام تعهدات آن‌ها به موجب قانون بین‌‎المللی است. ضمن اینکه آن‌ها چندین ماه است گذرگاه رفح را بسته‌اند.

در این بیانیه همچنین آمده است: در حالی که ظلم و ستم مقامات سیاسی در حال افزایش است و اقدامات سازمان‌یافته نفرت و نژادپرستی علیه فلسطینی‌ها و حامیان همبستگی حقوق فلسطینی‌ها در سراسر جهان و به ویژه در غرب گسترش یافته است، تلاش‌ها برای ممنوعیت پوشیدن چفیه فلسطینی و مجازات کسانی که آن را می‌پوشند، قابل قبول نیست و این چیزی نیست جز همراهی کردن با جنگی که علیه ملت فلسطین به راه افتاده است و قصد نابودی هویت و میراث فرهنگی آن‌ها را دارد.

این در حالی است که مصر مدعی است درحال تلاش برای آتش‌بس در غزه است، هرچند که این تلاش‌ها تاکنون موفقیت قابل ذکری نداشته است.