رئیس سازمان بهزیستی خبر داد:
۶۰ هزار فرصت شغلی سهم مددجویان بهزیستی کشور

جلسه شورای اداری بهزیستی کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، سیدجواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور امروز، 10 دی‌ماه در جلسه شورای اداری بهزیستی کردستان گفت: کردستان دارای یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت است که از این تعداد در حال حاضر ۱۶۰ هزار مددجو در سازمان بهزیستی خدمات مستقیم و غیرمستقیم دریافت می‌کنند.

وی افزود: کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی سفری به استان داشته‌اند، سعی بر این است تا در حوزه اجتماعی جوانب حوزه بهزیستی استان بررسی و راهکارهای لازم ارائه شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه خدمات نقدی، غیرنقدی، امدادی و حمایتی بهزیستی به افراد تحت پوشش بهزیستی ارائه می‌شود، بیان کرد: با توجه به شرایط خاص کردستان به ۳۵ هزار از مردم استان مددجویانی هستند که مستمری دریافت می‌کنند و تعدادی هم پشت نوبتی داریم و امروز در تصمیم‌گیری‌هایی که خواهیم داشت دهک‌های اول استان در پرداخت پرستاری، مستمری وسایل بهداشت و غیره به صفر برسانیم و ویلچر مددجویان نیازمند را تأمین می‌کنیم.

وی با بیان اینکه اشتغال زمینه فرصت‌آفرینی زندگی مستقل را برای مددجویان فراهم می‌کند، افزود: ۶۰ هزار فرصت شغلی در سال جاری سهم مددجویان کشور بود که ۸۴ درصد آن تاکنون محقق شده و تا پایان سال صد در صد آن تحقق می‌یابد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: در کردستان ۵۱ درصد از این سهم‌ها محقق شده است و از میانگین اشتغال کشوری عقب هستیم و تلاش می‌شود که صد درصد در استان محقق شود. در استان طرح منطقه پاک و عاری از بیکاری مددجویان را در یکی از مناطق استان در قالب شرکت تعاونی کلید می‌زنیم تا سهم خوداشتغالی و تسهیلات به آنها پرداخت و اشتغال پایدار برای مددجویان ایجاد می‌شود.

حسینی از راه‌اندازی صندوق حمایت و ضمانت از فرصت شغلی معلولان خبر داد و اظهار کرد: این صندوق ضمانت‌هایی برای مددجویان ایجاد می‌کند تا زمینه اشتغال پایدار مددجو و مسکن آنها را فراهم کند.

وی یادآور شد: ۲۰ هزار مسکن معلولان در سال ۱۴۰۳ در کشور تعهد داریم و بیشتر از ۴۰۰ واحد به کردستان مربوط‌ است و بانک‌ها نقش مؤثری دارند و باید همکاری بیشتری برای تأمین مسکن مددجویان داشته باشند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه برخی از شهرهای استان از اورژانس اجتماعی برخوردار نیستند و طبق قانون باید شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر از این امر برخوردار باشند، گفت: شهرستان سروآباد علیرغم اینکه جمعیتی کمتر از حدنصاب دارد اما سعی بر این است تا تعهد راه‌اندازی اورژانس اجتماعی در سروآباد را داشته باشیم.